2777
2789
عنوان

جاریم از اول عروسیم تا الان با من مشکل داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 38 پست
ما تا حالا از دور سلامی اینا چندبار دیدم منم پیش مادر شوهرم خراب میکرد ولی دوسال پیش من خونه نویی بو ...

این کرم سلام نکردن رو جاری منم داشت

یه جوری نادیده ش گرفتم که دفعه های بعد خودش سلام می کرد.منم فقط می پرسیدم خوبی .دیگه سلام نمی کردم

یه بار جلوی پدرشوهرم هی صبر کردن سرش رو برگردونه تا سلام کنم.کنار پدرشوهرم وایساده بودم.آخر برنگشت بلند سلام کردم و روش رو برگردوند و سلام کرد

منم دفعه بعد وارد خونه پدرشوهرم شدم.سلام نکردم بهش.از زمین بلند شد.سلام کرد.منم پرسیدم خوبی؟

بی شرف به زن پدرشوهرم توی خونه پدرشوهرم اشاره می کرد من رو تحویل نگیره

آخرشم باز خودش با پدرشوهرم و زنش قهره.همه هم می دونن 

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
این کرم سلام نکردن رو جاری منم داشتیه جوری نادیده ش گرفتم که دفعه های بعد خودش سلام می کرد.منم فقط م ...

منم سلام میکنم همه جواب میدن غیر از اون واقعا چرا اینکار رو میکنن از چی حرص میخورن ی ادا و افاده هایی پیش مادر شوهرم درمیارع باور کن من اوغم میاد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه تو شوهرت قبول کرده من همش حرفش عوض میشع

شوهرم چند بار ضرر مالی کرده بخاطر برادرش

وضع کارا و حرفای برادرشوهرم و جاریم خیلی خرابه.جفتشون معروفن به دروغگویی.برادرشوهرم معروفه به کلاهبرداری.حتی پدرشوهرم میگه برادرشوهرم کلاهبرداره.سر پدرشوهرمم کلاه گذاشته

جاری من رو با جاری خودت مقایسه نکن.خدا نصیب نکنه یکی عین جاری من حتی برای کافر

این کرم سلام نکردن رو جاری منم داشتیه جوری نادیده ش گرفتم که دفعه های بعد خودش سلام می کرد.منم فقط م ...

ولی بخدا من از این رفتارا ناراحت نمیشم چون زیاد اینجور آدما دیدم ولی بیشتر از رفتار مادر شوهرم ناراحتم که بین شوهر من و شوهرم اون جاریم فرق می‌زاره درحالی که ب قرآن قسم شوهرمن اینقدر براشون دلسوزی می‌کنه انگار. نمی‌بینن فقط ب اون جاریم وپسرش میرسه این فقط منم ناراحت می‌کنه در حدی که میگم میرم خونشون هیچ حرفی باهاش نزنم 

شوهرم چند بار ضرر مالی کرده بخاطر برادرشوضع کارا و حرفای برادرشوهرم و جاریم خیلی خرابه.جفتشون معروفن ...

جاری من آدم باسیاستیه زیرآبی کارمیکنه خواهر شوهرم و مادرشوهر مو در می‌کنه میندازه ب جون من 

منم سلام میکنم همه جواب میدن غیر از اون واقعا چرا اینکار رو میکنن از چی حرص میخورن ی ادا و افاده های ...

دقیقا این افاده و پزدادن ها رو جاریم داره

به قول پدرشوهرم نوکیسه هست به ما پز میده

محبوری مگه به جاریت سلام کنی وقتی جون میکنه تا سلام کنه.آدم حسابش نکن.با بقیه سلام و احوالپرسی خیلی گرم کن.حسابی با بقیه بجوش. جاریت رو که دیدی فقط بپرس خوبی و رد شد.حتی صبر نکن جواب بده.اگه توی جمع سوال پرسید خیلی سربسته و مختصر و مفید جواب بده بهش.مثلا اگه نمی دونی بگو نمی دونم. یا بگو بعد توضیح بدم. خلاصه از حرف زدن باهاش تفره برو

توی جمع برو پیش شوهرت بشین.یا اگه جمع زنونه هست برو جفت مادرشوهرت بشین.حسابی هم با بقیه گرم بگیر.دو بار این کار رو بکنی باسن مبارکش به نظرم می سوزه

ولی بخدا من از این رفتارا ناراحت نمیشم چون زیاد اینجور آدما دیدم ولی بیشتر از رفتار مادر شوهرم ناراح ...

دقیقا حکایت شوهر من و برادرشوهرم.من و جاریم. و فرق هایی که مادرشوهرم بین ما و اونا گذاشت. منم آخرین باری که مادرشوهرم رو دعوت کرد با خدای بالای سرم معامله کردم و دعوتش کردم وگرنه هرگز دعوتش نمی کردم.نه مهمونی به دنیا اومدن بچه م شام اومد خونه مون. نه تولد شوهرم. نه تولد بچه م. سر کرمی که جاریم ریخته بود.خلاصه چند روز بعد از تولد بچه م که نیومد دعوتش کردم اونم میگم با خدا معامله کردم و دعوت کردم . ۴ ماه بعد مادرشوهرم فوت کرد

جاری من آدم باسیاستیه زیرآبی کارمیکنه خواهر شوهرم و مادرشوهر مو در می‌کنه میندازه ب جون من

این داستان رو من هم تجربه کردم. مادرشوهرم با من بخاطر جاریم قهر کرده بود و من خبر نداشتم. شوهرم اومد گفت مادرم باهات قهره.

مادرشوهرم فوت شده. پدرشوهرم یکی از اقوام جاریم رو گرفته.ولی الان جاریم با پدرشوهرم سر مال دنیا قهره. همه ی فامیل هم در جریان قهرشون هستن. حتی توی مراسم سالگرد مادرشوهرم هم جاریم و برادرشوهرم نبودم. رسما آبرویی برای جاریم و برادرشوهرم نمونده.دیگه همه جاریم رو شناختن چه ابلیسیه