2777
2789
عنوان

جاریم از اول عروسیم تا الان با من مشکل داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 38 پست
چرا مشکلش چیه

از اول عقدم اینطور بود هی جلو جمع میگف تو مشکل روانی داری تو باید بری روانشناس چرا درس میخونی چرا فلان میکنی دو ساله قطع رابطم الان‌میبینم‌ میخاره تو راه پله من جهیزیشو ریخته هر موقع درمونو باز میکنم تو راه‌پلمونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس خدا رو شکر جاریم توی عروسیم دعوت نبود .😂😂😂😂فتنه‌ ای هست که خدا می دونه

بخدا عین برج زهرمار بود همه میگفتن عروس خوشگله سوخته بود بعدا فهمیدم یجوری باهام رفتار می‌کنه پیش مادر شوهرم خودشیرینی می‌کنه منو خراب بعد پر توقع ..توقع داره همیشه ببینمش دولا راست بشم براش منم اعصابشو ندارم 🙄🥴وقتی با شوهرم سر موضوعی دعوامون شده می‌ره اینور اونور میگه بخاطر من دعواشون میشه 🤣🤣🤣🤨

بخدا عین برج زهرمار بود همه میگفتن عروس خوشگله سوخته بود بعدا فهمیدم یجوری باهام رفتار می‌کنه پیش ما ...

منم زمان عروسیم برادرشوهرم و جاریم با مادرشوهرم اینا قهر بودن.شوهرم براب عروسی به فضل خدا دعوت نکرد

اگه دعوت می کرد و می اومدن قطعا یه گندی میزد

بچه م که به دنیا اومد یه گندی زد خدا می دونه.خدا لعنتش کنه

خدا رو شکر الان هم قهره

فقط مرض داره هی قهر و آشتی کنه.خدا کنه همیشه قهر باشه

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
منم اینو دارم وقتی دعوامون شه زنو شوهر به همه میگن

چرا باید جاری بفهمه دعوا کردین؟

اصلا چرا جلوی بقیه دعوا می کنید؟

منم اینو دارم وقتی دعوامون شه زنو شوهر به همه میگن

همه جا می‌ره میگه  فلانی یعنی من از من بدش میاد وقتی باهام سرده میبینم دور میگیره توروخدا خواهرا شما بگین من چرا براش خودمو کوچیک کنم 

بخدا عین برج زهرمار بود همه میگفتن عروس خوشگله سوخته بود بعدا فهمیدم یجوری باهام رفتار می‌کنه پیش ما ...

جلوی هیچ کسی با شوهرتون دعوا نکنید

همه جا می‌ره میگه فلانی یعنی من از من بدش میاد وقتی باهام سرده میبینم دور میگیره توروخدا خواهرا شما ...

بره بگه

شما اهمیت نده

شما اگه درست رفتار کنی بقیه به مرور می فهمین واقعیت رو.دور از جون ملت خر نیستن

واقعا برای بعضی آدما دشمنی خیلی چیز خوبیع

خدا رو شکر دیگه رفت و امد نداریم

با شوهرم اتمام حجت کردم دیگه نمیخام سر سفره پدرت ببینمشون.ما همزمان با اونا نریم خونه پدرت

بره بگهشما اهمیت ندهشما اگه درست رفتار کنی بقیه به مرور می فهمین واقعیت رو.دور از جون ملت خر نیستن

ما تا حالا از دور سلامی اینا چندبار دیدم منم پیش مادر شوهرم خراب میکرد ولی دوسال پیش من خونه نویی بود همه اومدن بجز جاریم بزور شوهرش اومد بعد از سه روز اونم تنها بعد میخواستن برن خونه خودشون مادرشوهر من خونه ما بود رفتم دم در تو ماشین بودن این جاریم سرشون چرخنده بود اونور جوری که منو نبینه سه با سلام کردم باورت میشه صورتشو اینور نکرد جواب بده خونه هم نیومدن منم از اون موقع فهمیدم چقدر اغده داره محلش ندادم دیگه اصلا