یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خب آگه خونه پایین نبود ک باید بالا پیش خودمون بودن.. این ک سخت تر میشد
اصلا رفت امد موندنی معنی نداره
منم عقدم گاهی شام یا ناهار من اونورم گاهی شام نهار ایشون اینجاست شبم ک با هم میریم چرخ میخوریم تو شهر تمام دیگه خونه من بمون خونه تو بمونم معنی نداره بعد عروسی میرن خونه خودشون دیگه اصلا دوران عقد اگه برای توی یه خونه زندگی کردن بود ک دیگه دوران عقد نبود رسما میرن خونه خودشون آدم باید تو دوره عقد تمرکزش رو طرفش باشه ببینه چجور آدمیه
والا یه سریا الان هار شدن اصن بیخود خونه پایین رو ندادید مستاجر همین رفت و آمد های زیاد باعث مشکلاته ...
اسی که میگه کلا اونجا رسمه دوران عقد باهمن🙄😄
وااای ماتهرانیم اره توفامیلامون بودن دائم خونه مادرشوهر. یکی از زنداداشای خودم بعد عقد کلا اونجا مکان درست کرده بودن واسه خودشون عروس خالم عروس داییام ولی من خیلی بدم میومد از همون موقع هم به اندازه، خونه مادرشوهر میرفتم بیشتر همسرم میومد وازاین بابت چقدر خوشحالم جاریم که کلا پشیمون بود ازاینکه زیاد میمونده چون حرمتها از بین میره هرچقدرم که دوطرف خوب باشن