2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرفش خیلی تند بود ولی مادرشوهر شبیه مامانت باشه که نفرین نیست😐مگه مادرای شما چجورین

چون موضع زنداداشرو مشخص کرده مظلومه و طفلی گیر مادرشوهر فلان افتاده و اینا خب جمله ی بعدش قطعا نفرینه

من از خودامه مادرشوهرم شبیه مامانم باشهخودن هم شبیه زنداداشم باشمهردوشون ماهن و هردوشون دوست دارم.. ...

خیلی لطف کردین در حقشون

منم تو عقد موندم طبقه پایین مادرشوهرم اینا تو همون دوران دیدم انقدر که این زن ماهه بعد عروسی هم موندم همونجا و تا حالا ازش دلخور نشدم بابت اینکه یه جا زندگی می‌کنیم

حرفش خیلی تند بود ولی مادرشوهر شبیه مامانت باشه که نفرین نیست😐مگه مادرای شما چجورین

خب خیلی از مادرا واقعا درحق عروس نامردی میکنن بعد لحن تو یجور بود که انگار اگه مامانت بده یکی عین اون گیرت بیاد اگه هم خوبه گیرت بیاد خب اگه بد باشه این بیچاره چرا باید تاوان بد بودن مامانش بده شاید خودش واقعا ادم خوبی باشه 

اون بنده خدا با هزار امید و آرزو اومده خونتون دل نازکه و تازه عروس حتما هواش داشته باش ؛/

اگه بگم سر چی باهم دعوا گرفتن خودت میگیره

ببین هردوتون خیلی خوبن هم مامانم هم زنداداشم فقط الکی الکی از هم دلخور شدن

من همیشه این حرفی رو ک تو بهم زدی مامانم میگه میگه غریبه هست احترامش نگه دار ولی خب الان دلخوری پیش آومد دیگه

مامانت چه حوصله ایی داره فردا باهاشون حرف میزد اگه از چیزی ناراحت بودبگیم عروس بجه دیگه مادر که بچه ...

ن آخه چند روزه میخاد باهاش صحبت کنه زنداداشم سر اینکه ناراحته بالا کمتر میاد مامانم هم میخاست ی جا گیرش بیاره ک امشب شد😂

مگه اینکه مادرشوهر آدم شبیه مادرش باشه بده ؟ این یک مثل ، باید دید دعاست یا نفرین؟؟؟

نفهمیدم منظورتو عزیزم

بخدا هردوتون خیلی ماهنامه هم مامانم هم زنداداشم صرفا سر چیزایی اخلاقی کوچیک بحثشون شد

اسی مامانت و زنداداشت باید داداشتو واسطه قرار بدن

من ارتباط کلامی چندانی با مادرشوهرم ندارم

یه حرفی می‌خواد بهم بزنه به شوهرم میگه که بهم بگه تا نظرمو بگم و بعد به مادرش بگه

اگه از این به بعد از داداشت بپرسه که چرا ناراحته خیلی بهتره