2777
2789

والا یه سریا الان هار شدن 

اصن بیخود خونه پایین رو ندادید مستاجر 

همین رفت و آمد های زیاد باعث مشکلاته دوران عقد چ معنی میده آخه بیان پایین خونه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا یه سریا الان هار شدن اصن بیخود خونه پایین رو ندادید مستاجر همین رفت و آمد های زیاد باعث مشکلاته ...

خب آگه خونه پایین نبود ک باید بالا پیش خودمون بودن.. این ک سخت تر میشد

پس معنی دوران عقد و بعد از عروسی رو درک نکردن

برای ما اینطوره ک قبل عقد مثلا در حد ی سال دختر پسر باهم درارتباط تا آشنا بشن .. بعد یکی دوسال عقد میدونن و نیرنگ سر خونه زندگیشون

هیکی بابا سر چیزای الکیمیدونی زنداداشم امسال عقد کرد با داداشم و پایین خونه رو مستاجر ندادیم ک اینا ...

بعد خودتون میرین بالا مشکلی ندارین؟چرا پایین نموندین که بالا رو بدین بهشون

فضولم

خب آگه خونه پایین نبود ک باید بالا پیش خودمون بودن.. این ک سخت تر میشد

اصلا رفت امد موندنی معنی نداره 

منم عقدم گاهی شام یا ناهار من اونورم گاهی شام نهار ایشون اینجاست شبم ک با هم میریم چرخ میخوریم تو شهر تمام دیگه خونه من بمون خونه تو بمونم معنی نداره بعد عروسی میرن خونه خودشون دیگه اصلا دوران عقد اگه برای توی یه خونه زندگی کردن بود ک دیگه دوران عقد نبود رسما میرن خونه خودشون آدم باید تو دوره عقد تمرکزش رو طرفش باشه ببینه چجور آدمیه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
بعد خودتون میرین بالا مشکلی ندارین؟چرا پایین نموندین که بالا رو بدین بهشونفضولم

ن ما از اول بالا بودیم.. خونه بالا قشنگ تر و باتره

خونه پایینمون کوچیکتره و همیشه اجاره می‌دادیم ک امسال ندادیم

راحت باش عزیزم😂

والا یه سریا الان هار شدن اصن بیخود خونه پایین رو ندادید مستاجر همین رفت و آمد های زیاد باعث مشکلاته ...

اسی که میگه کلا اونجا رسمه دوران عقد باهمن🙄😄

وااای ماتهرانیم اره توفامیلامون بودن دائم خونه مادرشوهر. یکی از زنداداشای خودم بعد عقد کلا اونجا مکان درست کرده بودن واسه خودشون عروس خالم عروس داییام ولی من خیلی بدم میومد از همون موقع هم به اندازه، خونه مادرشوهر میرفتم بیشتر همسرم میومد وازاین بابت چقدر خوشحالم جاریم که کلا پشیمون بود ازاینکه زیاد میمونده چون حرمتها از بین میره هرچقدرم که دوطرف خوب باشن

شما کجای ایران زندگی می کنید که رسمتون با کل کشور تفاوت داره؟

وآلا فک نمیکنم ک رسممون با کل ایران فرق داشته باشه آخه خیلیا ها رو دیدم از جاهای مختلف ک همین طورن

من مازندرانم

اصلا رفت امد موندنی معنی نداره منم عقدم گاهی شام یا ناهار من اونورم گاهی شام نهار ایشون اینجاست شبم ...

نمیدونم منم این رسم ک باهم نباشن رو اینجا شنیدم و واسم عجیب بود

برای ما عروس و داماد همیشه باهم بعد عقد

چون عروسمون از ی شهر دیگست مجبوره کلا پیش ما باشه