2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اهااا از اوناااافکرکردم طلا میگی خواهر😂😂باشه از اوناهم میخرم قبوله😁😁

پ ن پ برا یلدا بری نیم ست اناربخری اونم طلاااااااا🤕😂😂

اره ارزونن  خوشگلن گویا رنگشونم ثابته 😁

خودش گفته کسی شناس باشه و مثلا دیده وداشته میفهمه ن شماها ک هیچ نمیتونید تشخیص بدین😂

اینو من نمونشو دارم . طوسی رنگه 

۳۵۰ خریدم تازه جنسشم خیلی خوبه 😂😂😂😂 

اصلا مشخصه ۱۲ میلیون نیست

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
پ ن پ برا یلدا بری نیم ست اناربخری اونم طلاااااااا🤕😂😂اره ارزونن خوشگلن گویا رنگشونم ثابته 😁

والا گفتم شاید منظورت اینه وقتی کیف 12 تومنی میخرن بعید نیست که😂😂

اره مرسی یادم انداختی😂

والا گفتم شاید منظورت اینه وقتی کیف 12 تومنی میخرن بعید نیست که😂😂اره مرسی یادم انداختی😂

تو زیر صدتومنشو بخر کاری نداره ک بیا تاپیک بزن بگو ۱۳ ملیون زبون بسته رو ریختم تواین پاسپورتم داره کی ب کیه 🤣🤣🤣

یعنی شماهایی که ازدواج میکنید حتی لباس یا یه چیزی برا شب یلدا برا خودتون نمیخرین ؟؟؟؟؟دیگه اصلاااا ش ...

وا مگه شب یلدا لباس خاصی لازم داره؟؟؟ یک شی یک دقیقه بیشتر دلیلی نداره رسم و رسوم ویژه ای جز دورهمی داشته باشه. اونم با این هزینه های زیاد

وا مگه شب یلدا لباس خاصی لازم داره؟؟؟ یک شی یک دقیقه بیشتر دلیلی نداره رسم و رسوم ویژه ای جز دورهمی ...

نه منظورم این بود حتی یه پول کوچولو هم نمیدن ؟؟

من شده برا شب یلدا برا خودم یه چیز کوچولو میخرم 

حالا اگه شوهر کنم پول نمیده یعنی؟؟🥲

کلا میگم 

نه برای شب یلدا تنها

من آریایی‌ام ایرانی اصیل ♥️