2777
2789
توگفتی کسی نمیدونه ک تو۱۲میلیون دادی کیف منم میگم چرااتفاقا فقط جاریش خاهرش مادرشوهرش اینامیدونن اگه ...

اها اره 😂😂 

بهش نمیاد ۱۲ میلیون باشه . تاپیک قبلش هست

البته شاید چرمش خوب باشه 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اها اره 😂😂 بهش نمیاد ۱۲ میلیون باشه . تاپیک قبلش هستالبته شاید چرمش خوب باشه

خدادونه😂کسی ک پول میده ۱۲میلیون یه کیف چوسی نمیاد وقتشو اینجابگذورنه نهایت بره مهمونی یا کافه یا گشت وقتش پره اینجا فقط برای بیکاراو خسته دلاس😂یاعقده ایا میان اینجاک حسرتاشون رو ب رخ بکشن

تاپیک قبلیش هست عکسش نمیخوام بی احترامی کنم ولی همینو من جایی ببینم فکر میکنم نهایت ۳۰۰ پولش باشه اخ ...

خودش گفته کسی شناس باشه و مثلا دیده وداشته میفهمه ن شماها ک هیچ نمیتونید تشخیص بدین😂

کسی ک ب اینجور زندگی کردن عادت داشته باشه انقدر براش عادیه ک تاپیک نمیزنه عزیزم 

سعی کن واقعی باشی

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️