2777
2789
منم میشه بگین🥲

دوست داری دل همه رو بدست بیاری یعنی هیچکس رو ناراحت نکنی

خیلی ها ناراحتت میکنن 

یک نفر ذهنتو خیلی مشغول کرده 

آدم شادی نیستی ولی سعی میکنید اصلا خودتو غمگین نشون ندی و به همه خودتو شاد نشون بدی

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مسائل زیادی باعث شده ضربه بخورید و رشد کنیدخیلی بر اساس احساس تصمیم نمی‌گیری اگر هم بگیری ضرر میکنیم ...

مرسی گلی درسته،،ولی بهم نگفتی باز دوباره ارتباط میگیره؟

صفایی ندارد ارسطو شدن،،خوشا پرکشیدن،،،پرستو شدن🤞

نمیتونی حس کنی ببینی سهیل ت فکرش هست رابطشو با نیلوفر جدی کنع؟

مطمعن نیستم 

ولی حس میکنم الان شرایطشو نداره و می‌ترسه ازین کار

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

دوست داری دل همه رو بدست بیاری یعنی هیچکس رو ناراحت نکنیخیلی ها ناراحتت میکنن یک نفر ذهنتو خیلی مشغو ...

همش درست بود، اون فردی که ذهنم رو همش مشغول کرده به نظرت حسی نسبت به من داره نظرش درباره من چیه

جوری باش که شعورت دلبری کنه نه قیافت😉                                                             
راجبه من و اینده م چی حس میکنین؟

راجع به آینده نمیتونم 

ولی الان ناراحت هستید از یک چیزی و تلاشی هم برای حلش نمیکنی انگار عادت کردی به این ناراحتی 

با کمتر کسی درد و دل میکنی دوست نداری از نظر بقیه غمگین و ضعیف باشی 

دوستان زیادی نداری یا حداقل صمیمی نیستی ولی می‌ترسی همین دوستات رو از دست بدی و خیلی بهشون اهمیت میدی