2777
2789
عنوان

چیکار کردین برگشت❓🥺🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 92 پست
باور کن من حتی اگر مشکلاتم حل نشن هم باز امیدم بهش از دست نمیدم میگم حداقل زودتر منو ببر پیش خودت زج ...

دختر خیلی خوبه امید داری

اگ اینو نداشتی ک الان نابودتر بود حالت قشنگم

ولی این سختی ها تو رو رشد میده 

ان شاالله خدا جبران میکنه صبوری هاتو

خدا جبران کننده س

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر خیلی خوبه امید داریاگ اینو نداشتی ک الان نابودتر بود حالت قشنگمولی این سختی ها تو رو رشد میده ا ...

بیشتر از اون چیزی فکرش رو کنی خدارو دوست دارم

عشقش طور دیگه ای تو قلبم رشد کردهـ

حتی اگر سختی ها مثل کوهی بشن روبه روم عشقم بهش کم نمیشه میدونم ی روز جواب این همه صبر و انتظارمو میده

منتظرش میمونم حتی اگر موهام همرنگ دندونام بشه

مطمنم خدا اول تقاص از ظلم هایی بهم شد میگیره

و بعدش فقط میخوهم روزی مردم خدا بگه دوستم داشته همین

لایک نکنید !
ببین اگ مشکلات خانوادگی نداره بخاطر ی پسر غصه نخوراز من ب تو نصیحتارزش نداره

کی مشکلات خانوادگی نداره؟

من یا اون؟

جفتمون داریم جفتمون بابامون عوضیه و‌ اگه از کاراش بگم پشمی نمیمونه برات ته حرومزادگین

اون پسر پنج سال همه چیزم بود من خیلی دوسش دارم اونم همیشه میگفت دوسم داره و باهم ازدواج میکنیم یهو نمیدونم چی شد

دست خودم نیست که غصه نخورم من هم بهش وابسته بودم هم عاشقش بودم هم رابطمون جوری بود که فکرشم نمیکردم بره الان دارم داغون میشم از نبودنش نمیخوام خودمو روحی و جسمی داغون کنم که

ولی نمیتونم من بدون اون یه ساعتم نمیتونم

آخه قربونت برم یا باید خودش بیاد یا یباید بزور بیاری دیگ راه دیگه ای نیست اگه خیلی حالت بده ی زنگ به ...

خودش میگفت هیچوقت نمیره ولی رفت

بلاکم کرده

ادمی که انقد ادعای عاشق بودن میکرد بلاکم کرده چجوری زنگ بزنم

میتونم یه خط بخرم ولی اگه خط ناشناس جواب نده چی؟

یا اگه یه بار نفهمه جواب نده نمیتونم دوباره بزنم احساس اویزون بودن میکنم

بار اولو میتونم بگم حالم خیلی بد بود نتونستم.بار دوم بگم چه مرگم بوده

اگه صدامو بشنوه قطع کنه دوباره بلاک کنه چی؟

دیگه نابود میشم دیگه چیزی ازم نمیمونه

خودش میگفت هیچوقت نمیره ولی رفتبلاکم کردهادمی که انقد ادعای عاشق بودن میکرد بلاکم کرده چجوری زنگ بزن ...

یکیو واسطه کن مامانی خواهری دوستی یکم خودتو به حال خیلی بد بزن جوری که مثلا بیمارستانی بعد دیگ واقعا نیومد قیدشو بزن دختر 

چند سالته؟

میخونم بعدا الان چشام تار میبینه درد میکنه

استراحت کن عزیزم

خواب خیلی کمک میکنه بهت

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

نمیتونم دارم جون میدم من حتی دارم جلوی فراموشش کردن ودل کندنم مقاومت میکنممن نمیخوام دوسش نداشته باش ...

منم بدتر از تو بودم چندتا خودک.. ناموفق داشتم،تو این شش ماهه هزارجور مرض اومده سراغم

روزای اول بعد از جدایی همه انکار میکنن،قوی کن خودتو

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

برای اینکه دلتنگشون نشی کافیه یادت

بیاد چجوری پشتت رو خالی کردن

وقتایی که "میدونستن" بهشون نیاز

داری.

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد