2777
2789
عنوان

چیکار کردین برگشت❓🥺🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 92 پست
نه نمیخوام اینطوری:(اینطوری بودنشو نمیخوام

آخه قربونت برم یا باید خودش بیاد یا ی

باید بزور بیاری دیگ راه دیگه ای نیست 

اگه خیلی حالت بده ی زنگ بهش بزن بزار ببین اوضاعت رو حرف اینایم که میگن نه تو پا پیش نزار و... رو هم گوش نده کاری که دلت میگه درسته رو بکن

والا چی بگم با زور و دعا و ذکر التماس از خدا و اهلبیت اخرشم زندگیم نابوده تاپیک اخرم بخون

من خیلی التماس خدا کردم دیگ ۶ ماه شده 

تاپیک اخرتو خوندم اونجایی که گفتی ناامید نمیشم انگار خود منی 

من از خیلی سال پیش به خدا حسن ظن داشتم الانم بیشتر 

میدونم تنهام نمیذارع

ولی این بار انگار صلاحش چیز دیگه س

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خیلی التماس خدا کردم دیگ ۶ ماه شده تاپیک اخرتو خوندم اونجایی که گفتی ناامید نمیشم انگار خود منی م ...

با وجود سختی های زیادی کشیدم ولی از ته قلبم امیددارم بهش میدونم خدا نزاشت به هیچکدوم از ارزوهام برسم 

دلیلشم میدونم داره امتحانم میکنه

ادعا کردم ایمانم قوی هست باید پای ادعام هم وایسم

امیدوارم وقتی این ازمون و امتحان تموم شد

دیگه اسونی تو زندگیم قرار بده

لایک نکنید !
والا چی بگم با زور و دعا و ذکر التماس از خدا و اهلبیت اخرشم زندگیم نابوده تاپیک اخرم بخون

خوندم و میفهمم سخته

ولی یا باید موقع عقد جدا میشدی(هنوزم دیر نیست)

یا باید ببریش پیش تراپیست دلیل این زود جوش اوردنش ریشه یابی شه و تراپی و دارو بخوره

با زور دعا و ذکر برشگردوندی؟

خوندم و میفهمم سختهولی یا باید موقع عقد جدا میشدی(هنوزم دیر نیست)یا باید ببریش پیش تراپیست دلیل این ...

دعاهای معنوی البته ادعیه های اهلبیتی و سوره های قرانی

و نذر و نیاز به خدا و اهلبیت

نه امکان طلاق گرفتم صفره 

لایک نکنید !
رها کردم

رها کردی برگشت؟

من بخوامم نمیتونم رها کنم هر ثانیش با عذاب میگذره

کاش میتونستم یه ماه رهاش کنم

ولی همش میگم اگه تو این یه ماه تونست فراموش کنه چی اگه یکی جایگزینم شه چی

این فکرا نابودم میکنه

با وجود سختی های زیادی کشیدم ولی از ته قلبم امیددارم بهش میدونم خدا نزاشت به هیچکدوم از ارزوهام برسم ...

بخدا خیلی منی 

منم میگم خدا چقدر دوسم داره 

و واقعا توقع خوشبختی زیاد رو ندارپ امقدر ک بدبختی کشیدم 

منم مث تو امیدوارم ولی ن برای شرایط بهتر 

به  خدا میگم همین مشگلات رو حل کن حداقل ناامید نشم ازت هیچ وقت 

بخدا خیلی منی منم میگم خدا چقدر دوسم داره و واقعا توقع خوشبختی زیاد رو ندارپ امقدر ک بدبختی کشیدم من ...

باور کن من حتی اگر مشکلاتم حل نشن هم باز امیدم بهش از دست نمیدم میگم حداقل زودتر منو ببر پیش خودت زجر نکشم یا هر وقت اومدم اون دنیا برام جبران کن 💔

لایک نکنید !
تمام این لحظه هاتو با جون ودل ۶ماه درک میکنمسخترین روزاستولی بهت قول میدم کنار میای فقط جانزن

نمیتونم دارم جون میدم من حتی دارم جلوی فراموشش کردن ودل کندنم مقاومت میکنم

من نمیخوام دوسش نداشته باشم نمیخوام فراموشش کنم این ادم همه جون منه اگه فراموشش کنم دیگه چیزی برام نمیمونه دیگه وارد افسردگی ای میشم که ازش نمیتونم بیرون بیاک

رها کردی برگشت؟من بخوامم نمیتونم رها کنم هر ثانیش با عذاب میگذرهکاش میتونستم یه ماه رهاش کنمولی همش ...

درک میکنم

اما من برام مهم نبود که بره سراغ کسی دیگه 

نسبت بهش کاملا بی حس و بی اهمیت شدم 

حتی فکر ازدواج کردنش هم برام اصلا دردناک نبود هیچ اهمیتی نداشت چون دلم نمیخواستش 

و وقتی که دیگه کاملا دلم ردش کرد اون بهم پیام داد