2777
2789
عنوان

تجربه افسردگی

237 بازدید | 34 پست

سلام دوستان کسی تجربه افسردگی داره اینجا؟۱ماهه خیلی فکری شدم چیزایی ک مهم نیستن رو بزرگ میکنم و همش فکر میکنم بهشون و خودمو عذاب میدم(مثلا میگم بچمو مثل قبل دوس ندارم)در صورتی ک من ی مامان به شدت وابستم و حساسم رو بچم نمیدونم این فکرا چیه خیلی میترسم نکنه افسردگی گرفتم نکنه دیوونه بشم😞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بشین سریال های طولانی ببین ذهنت درگیر چیزهای دیگه بشه اهمیت ندی درست میشه منم گاهی اینطور میشم

دلم داره میترکه میترسم برم دکتر قرصای اعصاب بده زندگیم ازدستم بره😞

به چه چیزایی فکر میکنی

من خیلی روی شوهرم و بچم حساسم خیلی پسرمو دوس دارم نمیدونم دارم خودمو زجر میدم نمیدونم تلقین میکنم همش میگم این یک ماهه انگار بچمو مثل قبل دوس ندارم و همش این فکرو بزرگ میکنم عذاب وجدان میگیرم و زندگی زهرمارم میکنم

دلم داره میترکه میترسم برم دکتر قرصای اعصاب بده زندگیم ازدستم بره😞

سرگرم‌کن خودتو 

استخر باشگاه نمازجماعت پیاده روی 

سریال دیدن و‌کتاب خوندن 

دنبال کردن مطالب و‌ کانالهای طنز ذهنت رو دور میکنه از وسواس فکری 

و حتما امتحان کن یه مدت دائم الوضو‌‌ باش 

معجزه میکنه

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

من نزدیک ۱۶ ساله ک دارم دیگ جزئی از من شده توروخدا زود برو خودتو درمان کن 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶