2777
2789
عنوان

یعنی الان بی دندون تو برزخ چیکار میکنه کسی میدونه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3469 بازدید | 183 پست

بچه شهرک ولیعصر بود هرکی رفت مزار اون سمت بره واسش فاتحه بده گنا داره خیلی غم دااشت

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
من خودم همراه این پسر پدربزرگمو ازدست دادم ولی غم شنیدم خبر مرگ این بچه دوهفته اس جیگرمو خون کرده پد ...

همه فصلها شو ببین حتما انقد ک برات سوال برانگیز. .من همشو‌دیدم..بله اکثرا می‌گفتن هم اینور رو می‌دیدن حتی ب زنده‌ها هم میتونستن کمک کنن

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من باورم تناسخه ، یعنی الان ممکنه در قالب یه انسان دیگه در حال زندگی باشه و هیچی از این زندگیش بخاطر ...

منم تناسخو باور دارو

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

ازیه چیزی ک خیلیییی میسوزم اینه ک 

همین چندماه پیش پیجشو زدههههه

اونقدرررر میگفت حمایتم کنید کسی حمایتش نمیکرد💔😭

فالوراش ۹۰کا بود

ولی وقتی فوت کرد فالوراش رسید۳۱۳کااااا 

نبود ببینه پیجش رسیده به همون چیزی ک میخاد😭💔

اخی گناه بچم 

۱۰۰کایششم ندید

همه فصلها شو ببین حتما انقد ک برات سوال برانگیز. .من همشو‌دیدم..بله اکثرا می‌گفتن هم اینور رو می‌دید ...

باشه عزیز میبینم ازوقتی مرگ این پسرو دیدم یجور دیگ شدم

خداکنههه خداروشکرررررر 🤩😍💔خدا کنه به ارزوهاشون برسن اونایی ک ناکام شدن توی این دنیا

بی دندون💔

😭💔چقدر میگفت حمایتم کنید ندید۱۰۰هزاتاییشو

اونوقت ازوقتی فوت کرده پیجش رسیده۳۱۳کااا

بیچاره نیست دیگ خوشحالی کنه گنااااه😭

من درگیر میشم بیشتر واسه جوونا حتی بعضیاشون رو بعد شاید ۱۹ .۱۸ سال هم فراموش نکردم هنوزم که هنوزه ب ...

منم همینطور این پسر دقیقا همون کسیه ک پنجاه سال بعدم یادش میکنم💔

یه موتور سوار دیگ هم فوت کرد همراه همین پسر ولی جیگر من فعلا واس این یکی خونه

باشه عزیز میبینم ازوقتی مرگ این پسرو دیدم یجور دیگ شدمخداکنههه خداروشکرررررر 🤩😍💔خدا کنه به ارزوها ...

راستی خدا پدربزرگتم بیامرزه. 

آره بابا همه اونایی ک برگشتن از مرگ میگن ارزومونه دوباره بریم اونور کاش برنمیگشتیم .آدمای خوب دیگه ..ن اونا ک خودکشی کردند و بد بودن البته

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
من که در حد چی خستم فکر اینکه بعد مرگم درگیر باشم حالمو بد میکنه

منم عزیزم ولی ما هنوز جوونیم کلی ارزو داریم 

امید داریم هم قشنگی هست هم سختی وعذاب 

ولی به امید ارزوهامون ورسیدن بهشون داریم زندگی میکنیم

ولی اون دیگه پرپرشد وبه کوچیک ترین ارزوش ک دیدن کارتون مورد علاقش بود نرسید💔

راستی خدا پدربزرگتم بیامرزه. آره بابا همه اونایی ک برگشتن از مرگ میگن ارزومونه دوباره بریم اونور کاش ...

مممنونم عزیزم غم نبینید پدربزرگم خداروشکر خوب زندگی کرد

کاش این پسرم۲۰سال بیشتر زنده بود

بنظرم خوبه اره ولی برای ازیه سنی به بعد مثلا کم کمش ۴۰سالت باشه به نصف چیزایی ک میخاستی رسیده باشی بعداره اون دنیا لذتش بیشتره

ولی نه سن۲۰سالگی و بچه تر پرپربشی 

ستوان بودن ایشون

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

خدا بیامرزه عزیزم ولی خب شاید یه علاقه ای داشتی نسبت بهش که خودت هنوز به درکش نرسیدی چون یکم این حست ...

خب وقتی شخصیتشو شناختم دلم واسش سوخت 

خودمم نمیدونم چرا

وقتی حرفای دلشو خوندم 

شکست عشقی ک خورده بود

توی۲۲سالگی توی ارتش هوایی بود کمه؟بدنساز بود چقدرر بچه موفقی بود مهربون دلسوز

خوشگل

تک فرزند همشش میگف حمایتم کنید برسم به۱۰۰کا فالور جشن بگیرم ولی نرسید۹۰کا شد فوت کرد💔الان وقتی مرده پیجش رسیده۳۱۳کا تو بودی جیگرت اتیش نمیگرفت؟😭💔

باهمهه خوب بود 

منتظر بود۲۰۱۵کارتون اژدهاسواران اکران بشه چقدرر منتظربود ولی الان دیگ نیست

چقدرر دلش میخاست میاد خونه زن وبچش منتظرش باشن

بادیدن اینا فهمیدم خییلی زود بود بره قلبم براش داره کنده میشه بخدا

حالا برزخ رفتنشو از کجا فهمیدی شاید دوزخ باشه🙂البته خدارحمتشون کنه

هیچکس دوزخ نمیره در حال حاضر و در برزخ سرگردان هستن

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍