2777
2789
عنوان

یعنی الان بی دندون تو برزخ چیکار میکنه کسی میدونه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3589 بازدید | 184 پست
الهی بمیرم

بخدااا من خودم دوهفتس پدر بزرگمو ازدست دادم همراه همین بی دندون ولییی دوهفته اس جیگرم برای این بچه کبابههههههههههه😭💔

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خاسته ها مال دنیای فیزیکی هست

اخ گنااااه ارزوهاش موند به دلششش🫠🫷🏻💔😭

الهی بمیرم

اره عزیز میدونم خودشم چندتاریلز گذاشته بود از عاقبت موتورو تصادفه میگف کاپیتان باکشتیش غرق میشه،و... ...

خب دیگه کاریش نمیکرد.همه دلمون میسوزه ولی بگو چه کاری میتونیم بکنیم؟ حتی بهش فکر کردن هم وحشتناکه 

دیگه گریه نکن خوب نیست هم برای مرده هم خودت

فاتحه بخون 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

نه سوال من چیز دیگه اس

اگه خاسته ها باشه نه ما داریم تو این دنیای فیزیکی با ذهن حساب کتاب میکنیم و احساس نیاز میکنیم روح با جسم فرق داره. مثلا روح مثل جسم نیاز جنسی داره ؟! یا به غذا نیاز داره ؟ هوس قرمه سبزی میکنه؟! روح حتی جنسیت هم نداره

ببین مثلا من دلم نمی‌خواست یتیم نشم تو شش سالگی ؟ خب قسمته نمیشه گفت!

درسته چی بگم کاش یکی بود تمام سوالامونو جواب میداد مغزم داره میترکه ازسوالای بی جواب

فقط ذهنم درگیره خواسته هاش چی میشه💔براش فاتحه بخون گنا داره جوون بوده💔به معنای واقعی ناکام شد

منم خیلی درگیر این میشم آرزو ها و خواسته چی میشه؟ 

به این که کجان ؟ 

ولی خب چه فایده ای داره؟ جز دردی که به آدم میده

خدا از همه دور نگه داره خدا سر کسی نیاره 

حتما میخونم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اگه خاسته ها باشه نه ما داریم تو این دنیای فیزیکی با ذهن حساب کتاب میکنیم و احساس نیاز میکنیم روح با ...

اره خب ولی جیگرت کباب نمیشه بدونی حتی به کوچیک ترین چیزی ک میخاست نرسید؟،

دیدن یه انیمیشن؟حقش نبود این اتفاق بیوفته و ارزوش خاک بشه

بخدا ک نیاز جنسی و خورد وخوراک فرق داره ادم میگه اونا تکراره نباشه چیزی عوض نمیشه ولی این ارزوهای کوچیکش...جیگر ادمو اتیش میزنه بقران

درسته چی بگم کاش یکی بود تمام سوالامونو جواب میداد مغزم داره میترکه ازسوالای بی جواب

بیخیال شو هیچکس اندازه من فکر نکرد قبلا. به هیچ جا نمی‌رسی یچیزایی فقط خدا می‌دونه حکمت یا حقیقت یا هر چی یه چیزایی جز اسرار جهان هستی هست

من باورم تناسخه ، یعنی الان ممکنه در قالب یه انسان دیگه در حال زندگی باشه و هیچی از این زندگیش بخاطر نمیاره . باور تناسخ خیلی قشنگه 🥰

خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش می‌کنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .

منم خیلی درگیر این میشم آرزو ها و خواسته چی میشه؟ به این که کجان ؟ ولی خب چه فایده ای داره؟ جز دردی ...

دقیقا

کاشکی یکی بود همه چیو میدونست میمومد ذهن مارو اروم تر میکرد💔

فدات عزیز غم نبینی

بخدااا من خودم دوهفتس پدر بزرگمو ازدست دادم همراه همین بی دندون ولییی دوهفته اس جیگرم برای این بچه ک ...

خدا رحمتشون کنه

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن