2777
2789
عنوان

چیکارکنم شکمم اب شه

181 بازدید | 11 پست

الان که باردارم هیچ.  کلا ادم عادی برای اینکه شکم درنیاره یااگه دراورد ابش کنه باید چیکارا کنه؟؟؟ اگه ورزشو میخاین بگین. بگین چه ورزشی. 

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

چربی و شیرینی حذف

لبنیات و نمک کم مصرف شع

و ورزش

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

درازنشست

شکم کوه نورد

پلانک ثابت و چرخشی

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیاده روی ،هله هوله هم کلا ممنوع،فقط غذای اصلی،تتقلات نلبود نیکنن بدنو،درکل سالم خوار بودن مهمه

پیاده روی اروم یا تند؟؟؟ روزی چنددقیقه

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

پیاده روی اروم یا تند؟؟؟ روزی چنددقیقه

من چند ساله،مسیر۲کیلونتری میرم،یعنی یه کیلومتر رفت وبرگشتش،من تند انجام میدم،تابستونا شبا زمستون صبح،

غذا درحد بنز میخورم ولی تنقلات نه،دریغ از یه گرم اضافه کردن،البته پارسال۸ماهی مجبور به مصرف قرصی شدم که شدیدا چاق کننده بود،وتو۸ماه۸کیلو اضافه وزن داشتم وقد ووزنم یکی شد،ولی بازم شکم نیوردم،که اونم ۲ماه رژیم فست هستم که برگردم به وزن قبلیم،