2777
2789
عنوان

مهمون پررو وسریش

| مشاهده متن کامل بحث + 56482 بازدید | 295 پست
بچهام بی ازارن خونه مادرش روستاس تو مشهد نمیره میگه مامانم منو بدبخت کرده

چیبگم ولی خوب صبوری 

بهش بگو رک وراست بگو عزیزم برای خودت خونه اجاره کن نمیشه که همیشه توخونه ماباشی بگو من زندگی خصوصی دارم توهم طلاق گرفتی پسفردا پشت سرشوهرمم حرف درمیارن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم یه زمانی ۹ روز خونه ابجیم موندم

مجبور بودم

با مامانم دعوام شده بود میخواست بزور شوهر بده منو

ینی ابجی منم درباره من همچین فکری میکرد...؟؟

با این تفاوت ک من خیلی تمیزم و رفتارمم سر سنگینه دامادمونم یک شب در میون میومد خونه شغلش اینجوریه

یاخدا 

گلم پیام گذاشتم تایپیک بسته شد 

گفتم اونجا خجالللللت اصلللا نکش خیلی راحت به خانوادهش زنگ بزن بیان جمعش کنن باسیاست بگو بهشون همه دارن حرف میزنن .

درمورد شوهرتم حرف تزن 

به هیچ عنوان رحم نکن 

🔴🔴🔴

دختر عموم با رحم و دوستی اون یکی دختر عموی طلاق گرفته ام رو آورد خونه ...رفت و امد موندن شب ..

از شوهر لین خوشش اومد اوند تو زندگی این ..با دوتا بچه طلاق گرفتن ..

به شوهرتم گوش زد نکن صیغه اینا اگرم حواسش به این چیزا نباشه داری یادش میدیه ...

تو روخدا للان به دخوره بگو بلند شو برو خونه بابات یه فکری به حال زندگیت بکن هرکی میشنوه اینجا اونجا میمونی حرف ور میاره تا شوهرت نیونده ردش کن بره ..

فوقش قراره دعوات بشه یا زنگ بزن ۱۴۸۰ راهنمایی بگیر ..

خلاصه نذلر شوهرت میاد این شاه  روابط نزدیک شما باشه نترس خجالتم نکش یه جاهایی برای زندگیتون رودربایسی نداشته بباش.

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 

اسی چی شد؟؟

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
منم یه زمانی ۹ روز خونه ابجیم موندممجبور بودمبا مامانم دعوام شده بود میخواست بزور شوهر بده منو ینی ا ...

آبجی فرق میکنه تا دختر خاله شوهر عزیز خواهر اینجور نیست ک این حرفها ندارن

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
اخه خیلی کاربرا اینجا نوشتن ما یه روزم طاقت مهمون نداریم و فلان حتی مادرمون

نه اینجا زیادی شلوغش میکنن ۹ روز اشکال نداشته اونم خونه ابجیت 

دختر خاله اسی دوماهه پلاس شده 

اخه خیلی کاربرا اینجا نوشتن ما یه روزم طاقت مهمون نداریم و فلان حتی مادرمون

فرق هست بین کسی که واقعا مشکل داره یا اون که تلپ میشه  تو خوب معلوم بوده اخرش میری پیش مامانت وچند روز قهر اومدی، این خانوم دوماهه فکر رفتن نکرده

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹