2777
2789

من و مزرعه کاهو هام 🥬🥗 البته هنوز کوچولوعن داخل زمین نرفتن

توجه🚨 درامد ماهیانه پنج ملیون ب بالا شروع با پنجاه ملیون میتونی با من ب درامد عالی برسی و زندگیت رو متحول کنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ان شاءالله محصول پر خیر و برکتی  داشته باشی  و کلی سود کنی 😀

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
ان شاءالله محصول پر خیر و برکتی داشته باشی و کلی سود کنی 😀

خیلی ممنون  👍🥬🥗

توجه🚨 درامد ماهیانه پنج ملیون ب بالا شروع با پنجاه ملیون میتونی با من ب درامد عالی برسی و زندگیت رو متحول کنی

کا استان گلستان هستیم شرق گلستان اینجا اطراف ما خیلی مزرعه کاهو هست خیلی الان نازن یه سبز خیلی خوش رنگی ذارن

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
ببخشید واقعیته میگن کود انسانی پای کاهو میریزن من کاهو خیلی دوست میدارم ولی اینو شنیدم چندشم میشه😷

نه بابا کود انسانی چیه  تو زمبن کود گاوی قاطی خاک شده انسانی نیس 

ولی بعضی مناطق سبزی خوردن رو با اب فاصلاب ابیاری میکنن 

ولی برا ما اب چاه و سیستم قطره ای

کا استان گلستان هستیم شرق گلستان اینجا اطراف ما خیلی مزرعه کاهو هست خیلی الان نازن یه سبز خیلی خوش ر ...

من تهرانم شهرستان ورامین

کا استان گلستان هستیم شرق گلستان اینجا اطراف ما خیلی مزرعه کاهو هست خیلی الان نازن یه سبز خیلی خوش ر ...

یعنی کاهوبایدنشاکردبعدتوزمین اصلی کاشت؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید