2777
2789
عنوان

عفونت گوش و کاهش شنوایی کودک

66 بازدید | 8 پست

پسرم پنج سال و نیم هست و از این ویروسها گرفت و گوشش عفونت کرد 

الان وقتی خیلی آروم حرف میزنم هی میگه چی ؟چی؟

بردمش دکتر گفت گوشش کمی عفونت داره ،دو روزه داره آنتی بیوتیک میخوره فارمانتین

بینیش هم کیپه و سرفه می‌کنه 

شنواییش برمیگرده ؟😭😭خیلی نگرانم 

آره بابا من پسرم همین مریضیو گرفت تازه پرده گوشش هم آسیب دید خودش ترمیم شد وشنواییش هم برگشت.فقط آنت ...

دکتر با گوشی نگاه کرد گفت آسیب ندیده فقط کمی عفونته 

گفتم پس چرا شنواییش افت کرده 

گفت چیزی نیست خوب میشه 

چقدر طول می‌کشه بنظرت ؟

بینیش هم کیپه 

اینم تاثیر داره روی گوشش؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ابن ویروس گرفتم گلم،منم گوشام عفونت داشت تا چند دوز بعد شروع داروها گوشام کیپ بود و هیچی نمی شنیدم بعد ده روز الان کامل رفع شده

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
من ابن ویروس گرفتم گلم،منم گوشام عفونت داشت تا چند دوز بعد شروع داروها گوشام کیپ بود و هیچی نمی شنید ...

پسر من می‌شنوه 

فقط وقتی خیلی آروم حرف می‌زنیم میگه چی چی ؟

ولی حالت عادی رو می‌شنوه 

یعنی عفونتش کمه؟

شربت فارمنتین ۶۴۳ شروع کردم براش ،موثره؟

پسر من می‌شنوه فقط وقتی خیلی آروم حرف می‌زنیم میگه چی چی ؟ولی حالت عادی رو می‌شنوه یعنی عفونتش کمه؟ش ...

دخترمم ۲سالشه همبن داد دکتر براش اونم گوشاش عفونت کرده بود.عالی بود سریع آروم شد بچه ام.ببین عزیزم گوش کیپ میشه تا درمان کامل بشه اذیت داره بعد اوکی میشع

دخترمم ۲سالشه همبن داد دکتر براش اونم گوشاش عفونت کرده بود.عالی بود سریع آروم شد بچه ام.ببین عزیزم گ ...

دخترتون زود خوب شد عفونتش با این دارو؟

ببخشید عزیزم سوال زیاد میپرسم چون اضطراب دارم 😔

دخترتون زود خوب شد عفونتش با این دارو؟ببخشید عزیزم سوال زیاد میپرسم چون اضطراب دارم 😔

بله بعد سه روز بیقراری تموم شد یه آروم شدو شروع کرد غذا خوردن.دخترم مدتم دستش روی گوشاش بود و فشار می داد.الانم یک هفته گذشته و خداروشکر عالیه

بله بعد سه روز بیقراری تموم شد یه آروم شدو شروع کرد غذا خوردن.دخترم مدتم دستش روی گوشاش بود و فشار م ...

پسر من درد گوش به اون صورت نداره

نمی‌دونم شایدم عفونتش کمتره

بینیش هم کلا کیپه و با دهن نفس میکشه

واسه همین فکر میکنم گرفتگی گوشش به بینیش هم مربوطه 

اسپری فلوسینوز دکتر داده راستش چون کورتون داره استفاده نکردم 

اینجا میگن اسپری بتادین بدون کورتونه ،امروز اونو بگیرم استفاده کنم براش