2777
2789
عنوان

مهمون پررو وسریش

| مشاهده متن کامل بحث + 1964 بازدید | 84 پست

ببخشید این خجالتی بودن نیست خریته

هرچقدر همسرتون بد باشه ، ولی الان حمالی و حرص خوردنش با شماست

من با اینکه خجالتی ام ولی رک میگم لطفا از اینجا برید

بره خوابگاه یا پانسیون اجاره کنه

مجبور میشه کار کنه

شما ضامن مردم نیستید

من خواهرشوهرم قهر میخواست بکنه غیر مستقیم گفتم بره خونه مادرش ، تا وقتی مادرش هست به من هیچ ارتباطی نداره

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
میگه دنبال کارای مهاجرتمم برم استرالیا رویایی ک هرگز بهش نمیرسه پولی نداره ولی خانوادش اگه بخان میتو ...

مهاجرت به این سرعت درست نمیشه چند سال دوندگی داره

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید این خجالتی بودن نیست خریتههرچقدر همسرتون بد باشه ، ولی الان حمالی و حرص خوردنش با شماستمن با ...

کار من از خریتم گذشته امروز همسایه هم میگفت بیرونش کن همه موندن من چرا چیزی نمیگم از دلم خبر ندارن کاش حداقل درست رفتار کنه خیلی کثیف وشلختس بمن میگه وسواسی 

کار من از خریتم گذشته امروز همسایه هم میگفت بیرونش کن همه موندن من چرا چیزی نمیگم از دلم خبر ندارن ک ...

همین الان خودتو قوی کن

بگو صبح لطفا از اینجا برید

هر چقدرم شلوغ کرد محل نده

وقتی ام رفت قفل رو حتما عوض کن

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
مهاجرت به این سرعت درست نمیشه چند سال دوندگی داره

میدونم منتها این دل خودشو خوش کرده ۶ ماه خونه داداشش بوده از اونجاهم زنداداش بیرونش کرده اصلا معلوم نیست داستانش با شوهرش چیبوده نمیگه 

میدونم منتها این دل خودشو خوش کرده ۶ ماه خونه داداشش بوده از اونجاهم زنداداش بیرونش کرده اصلا معلوم ...

پس کلا کارش اینه چتر شه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
روم نمیشه شوهرم چندروز دیگه از شهرستان میاد میخام جمع کنم برم خونه مامانم تا خطرو حس کنه هرچی سرم می ...

وا تو چرا بری؟ 

چرا چپه میری راهو؟

چرا روت نمیشه؟

بشین باهاش حرف بزن و چن روز مهلت بده تا جمع کنه بره 

وا تو چرا بری؟ چرا چپه میری راهو؟چرا روت نمیشه؟بشین باهاش حرف بزن و چن روز مهلت بده تا جمع کنه بره

یماه پیش همیچین جریانی پیش آمد چمدوناشم جمع کرد ک بره باز دلم سوخت مقصر خودم بود گریه کرد دلم سوخت منم میخام برم ک شوهرم جدی بگیره یفکری بحالش کنه

وا تو چرا بری؟ چرا چپه میری راهو؟چرا روت نمیشه؟بشین باهاش حرف بزن و چن روز مهلت بده تا جمع کنه بره

واینکه میخام شوهرم بیشرفم بهش بگه برو اون این دردسر ودرست کرد نمیخام من بگم ک عذاب وجدان بگیرم اخلاق خودمو میدونم

کار من از خریتم گذشته امروز همسایه هم میگفت بیرونش کن همه موندن من چرا چیزی نمیگم از دلم خبر ندارن ک ...

بهش بگو دستشویی رو فلانی اب بریز 

بهش گیر بده 

اخم باش 

دو سوته میره

بعضیا رو نباید با احترام بیرون کنی 

این کسی که وسواسی میگه 

گنده تر از دهنش چرکو خانم حرف زده برین بهش

مثبت اندیش😇

بهش بگو دستشویی رو فلانی اب بریز بهش گیر بده اخم باش دو سوته میرهبعضیا رو نباید با احترام بیرون کنی ...

اره باید یکم بهش سخت بگیرم لعنت بمن با این اخلاقم ک همه ازم سواستفاده میکنن

یماه پیش همیچین جریانی پیش آمد چمدوناشم جمع کرد ک بره باز دلم سوخت مقصر خودم بود گریه کرد دلم سوخت م ...

هی میگی برم برم تو میخوای بری اینم بهونه کردی

اون که داشته میرفته خودت نذاشتی

انقدر غیرمنطقی برخورد کن که بشی مثل خودش