2777
2789
عنوان

مهمون پررو وسریش

| مشاهده متن کامل بحث + 35431 بازدید | 228 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودم دوتا بچه دارم خانوادش مشهدن میگه اونجا نمیرم تهران خوبه

همچین موردی دیدم طرف لنگر انداخته بود نمی‌رفت آخرش براش شوهر پیدا کردن.

از شوهرت بپرس مورد خوب تو دوست ها و همکاراش نداره سر و سامونش بدید.

به شوهرم میگه تو ک مسولیت قبول کردی واسش خونه بگیر از پیش من ببر مرتیکه خر حرف حالیش نمیشه

چرا انقد کم عقلین بعضیاتون 

مسئولیتش قبول کنه؟ میخای خورد و خوراک و ... به عهده بگیره 

این چه حرفیه زدی 

تو به شوهرت اثبات کردی که مسئولیت داره و باید کاری بکنه ولی به اون چه 

میدونم سخته ، خودمم از این کارا خوشم نمیاد مهمون و بیرون کنی ولی یه جور نگو که شوهرت مجبور بشه عذاب وجدان بگیره 

جای دیگه نداره بره ؟

متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱.. محبِ امام زمانم ⛓️✨  _ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂  درخواست و به نی نی یار گزارش میدم 

نه شوهرم بدش میاد ازش اولش فکر کرد چخبره هول شد آوردش اینجا الان توروشم نگاه نمیکنه من بهش میگم عقدش ...

دختر جان عقلت کمه خدای نکرده؟ این دیگه چه حرفی بود زدی به شوهرت؟ 

روت میشه همچین حرفی به شوهرت بگی ولی نمی تونی مستقیم به اون خانم بگی از خونه من برو؟

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
بهش بگو بره پانسیون اینقدر خانمها هستن تنهایی میان از شهرستان تهران میرن پانسیون هزینه اش پایینه بهت ...

دقیقن خداکنه غیرت و‌شرف داشته باشع ادم

من مادرخدابیامرزم مریض شد من تنها بودم، خود بیمارستان شماره یع مرکز رو داد، یه خانم جوان همسن خودم اومد شب پای مادرم موند

خیلیارو دیدم شده کلفتی بکنن ولی زیربارمنت نمیرن ،پلتس نمیشن، زندگی به هم نمیریزن

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....
اینجوری نگید شاید خانواده ش خوب نیستن که بره پیش اونا

خانوادش بد باشن

خودش چلاغ ک نیس، بره شاگرد مغازه، بره سر یه کاری

الان همه پرستار سالمند وپرستار  بچه میخان

نباس ک زندگی مردم رو ب هم بریزه

زندایی شوهرم وضع مالیشون خوب نیس، شوهره هم معلوله این از وقتیدبچه دارشد دائم خونه مردم رو تمیزکاری میکنخ، ولی زیربار منت کسی نمیره، گدایی نمیکنه، زندگی مردم رو ب هم نمیریزه

مشخصه این برنامه داره

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....
نه چندروز دیگه میاد کار کردنش تو سرش بخوره بلد نیست فقط هرروز میره نون میگیره اَشغالارم میزاره سرکوچ ...

ایییییی نون میگیره میخورید؟🤢

این دستاش کثیفه 

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه