2777
2789
عنوان

نگهداری از دوقلو های جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2400 بازدید | 160 پست

عریزم چ شرایط سختیه ممکنه تو روابط تو و همسرت مشکل ایجاد کنه برای همینم باید خیلی با سیاست رفتار کنی.

ب خود جاریت بگو.با احترام و ادب بهش بگو من دیگه نمیتونم بچه های شمارو نگه دارم خیلی از درسام عقب موندم و برام درس و دانشگام مهمه نمیتونم دیگه اینجوری ادامه بدم.هم درس و هم بچه..

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏

جاری مگه خودش مادر نداره؟

من بودم میگفتم بخاطر شما فلان درس رو نتونستم با نمره خوب پاس کنم و از طرف دانشگاه بهم تذکر دادن به چیزی بگو در مورد همین‌چیزا که امکان داره نتونی ارشد بگیری

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدایی جاریت سواستفاده گره انتظار داره غذا بپزی خونه شو تمیز کنی مگه خدمتکاری اونم وقتی خودت درس داری ی کلام بگو نمی تونم بچه ها پیشم بودن سردرد شدم به درسام نمی رسم وقت ندارم باید پایان نامه مو تموم کنم 

به شوهرت بگو اینارو 

به جاریتم بگو بهتره فکر پرستار باشن بگو پرسام این چندوقت تلنبار شده باید خیلی بیشتر وقت بذارم

البته که بچه ها خیلی کوچیک نیستن و از پس خودشون برمیان 

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 
پول بدن پرستار بگیرن چقدر بی زبونی اه من بچه کلاس اول میخوام تنها بذارم از سال بعد برم سرکارم این مس ...

خدا خیرت بده

اینا سینه هاشون جوونه زده سایز پاشون ۳۸ از من بزرگتره تنها میترسن تو خونه!!!

دو تان!

تک نیستن که

اندفعه بهش مبگم

تهش زیر آبمو میزنه یه ماه دلخوره شوهرم ازم

بعدش درست میشه

گرچه شوهرم خودش روش نمیشه بگه نمیاد سارا

وگرنه کی بدش میاد زنش پیشش باشه

اینجا مقصر کاملا خودتو یه کاری کردی اونا فکر کردن میتونن ازت به عنوان خدمتکار مفتی استفاده کنن وگرنه ...

اره مقصرم

چون کم رو ام

فکر میکنم اگه چیزی بگم ناراحت میشن

خب بشن

چی میشه؟

نمیدونم واقعا من خودمم ادمیم ک نمیتونم ن بگم معمولا میپیچونم یا کاری که ب وظیفم تبدیل شه اصلا انجام ...

من کلا کاری رو دوست نداشته باشم از اول نمیکنم

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
وای منم😆داربم مگه این مدلی؟

من خیلی کم رو ام😭

ب هوای اینکه چند بار کمک مالی ناچیز کردن روم نمیشه

بار ها شده چکش پاس نشده برادر شوهرم شوهر منم کمک مالی کرده

ماشین ما ۳ ماه زیر پاش بود

مام کم کمک نمیکنیم

من خیلی کم رو ام😭ب هوای اینکه چند بار کمک مالی ناچیز کردن روم نمیشهبار ها شده چکش پاس نشده برادر شو ...

هرچیزی به جاش. کمک دوطرفه سرجاش اما ابن مورد انتظار زیادی

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬