2777
2789
عنوان

نگهداری از دوقلو های جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2812 بازدید | 171 پست
اره مقصرمچون کم رو امفکر میکنم اگه چیزی بگم ناراحت میشنخب بشنچی میشه؟

عزیزم

میفهمم حستو میفهمم چقدر اذیتی 

ولی هرچقدر کن رو باشی و خجالتی این مشکلی نیست هرکسی خصوصیتی داره 

ولی اینکه به آدم های اطراف زیادی رو بدی خیلی بده 

برو یه مشاور خیلی خوب تا بهت کمک بکنه پرو باشی بتونی خوب جواب همه رو بدی مشاوره تو این مورد واقعا برات خوبه 

نمیتونی خودتو به مریضی بزنی؟

عشقم واقعا مریضم🤣نیاز نیست به مریضی بزنم

میگم یه بار پریود بودم چون کیست دارم پریودام وحشتناکه

آنفولانزام داشتم

امتحان میانترمم داشتم فرداش

باز گفت بیا عب نداره

گفت اگه نمیتونی بیای میارم خونه مامانت

مامانمم مریض بود تو خونه یه نفر مریض شع به همه میده دگ

بعدم این راهکار موقته

خودشون باید شعور داشته باشن نگن من برم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز ناراحت نشی ولی تا وقتی خودت نتونی نه بگی وضعیتت همینه شما وقتی دوست نداری چرا همچین میکنی آیا شما بچه دار شدی میان بچه ات رو نگه میدارن 

و باید خودت بگی نه اینکه به شوهرت غر بزنی تا وقتی نتونی خودت دفاع نکنی فردا از بچه ات هم نمیتونی دفاع کنی شما برو پیش خانمش و بگو من بچه هاتون رو دوست دارم ولی دیگه شرایطش ندارم تمام دیگه کی میخواد بیاد و چ میخوان بکنن به شما اصلا مربوط نیس

عشقم واقعا مریضم🤣نیاز نیست به مریضی بزنممیگم یه بار پریود بودم چون کیست دارم پریودام وحشتناکهآنفولا ...

ای بابا مشکلت اساسیه 

یه کار جور کن برا خودت

تو نی نی سایت که میام احساس میکنم < کارما > بیخ گوشمه آمادس یچیزی بگم تلافیشو سرم دربیاره از بس میگین کرما کارما کارما
عزیزممیفهمم حستو میفهمم چقدر اذیتی ولی هرچقدر کن رو باشی و خجالتی این مشکلی نیست هرکسی خصوصیتی داره ...

دیگه عزمم رو جذب میکنم اندفعه میگم عزیزم😭

گرچه باز هم میگم خودشون باید شعور داشته از هرکسی هر خواسته ای نداشته باشن

اسی من در مورد مسائل خانواده شوهر به این نتیجه رسیدم شوهرت باید پشتت باشه و ازت حمایت کنه که ظاهراً اون خودش تو رو میندازه جلو

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

اینقد متعجبم از روالی که شما و جاریتون در پیش گرفتین که واقعا حرفی ندارم بزنم

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

دیگه عزمم رو جذب میکنم اندفعه میگم عزیزم😭گرچه باز هم میگم خودشون باید شعور داشته از هرکسی هر خواسته ...

اگه اونا باید شعور داشته باشن توام باید قدرت نه گفتن داشته باشی و ازکسی و چیزی نترسی. عرچی میخاد بشهبشه یک کلام بجو درسام سنگینه نمیرسم منم مسئول بچه شما نیستم بهاره پرستار بگیرید. برا خودت احترام قائل شو خودتو کردی نوکر جاری

واقعا آرامش خودتون رو به خاطر ناراحت نشدن دیگران به هم می زنید؟

اصلا قبول نکن پیام بده بگو آجی شرمنده خودم برنامه ریختم میخوا برم باشگاه و بازار و... چند بار بهونه بیار تا بره رد کارش والا ما جاری داریم سال تا سال همو نمی بینم خودتون اجازه می‌دین دیگران ازتون سواستفاده کنن

عریزم چ شرایط سختیه ممکنه تو روابط تو و همسرت مشکل ایجاد کنه برای همینم باید خیلی با سیاست رفتار کنی ...

دقیقا

من ناراحتی اونا به تخمدانمه

میترسم شوهرم دلخور شه فک کنه حاضر نیستم کاری براش انجام بدم

ولی اندفعه در کمال احترام بهش میگم پشت تلفن

پشت تلفنم میگم چون واقعا حضوری چهرم یه جوری میشه انگار میخوام گریه کنم