2777
2789
عنوان

نگهداری از دوقلو های جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2812 بازدید | 171 پست
من ده سال با جاریم همسایه ایم.سه تا بچه به شدت شیطون و‌شر تو این مدت به دنیا آورد که خونه من بزرگ شد ...

خوبیایی ک به بچه هاشون کردی چه زود یادشون رفت🥺😭

دقیقا

فعلا ک قرار شده نرم با شوعرم صحبت کردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣🤣انقدر خوشحالممممم الااان

اسی فردا رفتی پیش شوهرت دیگه اصلا در این مورد حرف نزن، نری رو اعصابش ، جاری و خانوادش رو‌کلا فراموش کن 

اگر موقعیت پیش اومد ازش تشکر کن بگو خیلی خوشحالی کنارش بودی اگر ممکنه پررو بشه (خودت بهتر میشناسیش) همینم نگو

چه جوری روشون میشهچرا تا الان بهشون سواری دادی و صدات درنیومده؟الان دیگه شده وظیفت!!؟واای چقدر لجم گ ...

مشکل از منه خواهر

رو زیاد دادم

از الان رو به روشون وای میستم

الان به شوهرم زنگ زدم منطقی صبت کردم گفت نمیخواد بری

خونه مامانم کارگر داریم ما ،تحصیل کردم بورسیه نخبگانم

برم ظرف خونه جاری بشورم لباس پهن کنم؟

چیم کمه که شانمو در حد یه پرستار بچه کم کنم؟

خدارو شکر مشکل مالیم نداریم منت اونارو بخوام بکشم

ببین عزیزم

بگو ازین به بعد بخاطر پایان نامه کلاسام فشرده شده و وقت نمیکنم بچه هاتونو نگه دارم هر چه زودتر خودتو راحت کن.

هر کی بچه میاره خودشم باید جورشو بکشه 

اونم بچه کلاس سوم نیاز به پرستار و مراقب نداره خودش از پس خودش بر میاد

مشکل از منه خواهررو زیاد دادماز الان رو به روشون وای میستمالان به شوهرم زنگ زدم منطقی صبت کردم گفت ن ...

خدا کنه اینجور که الان بلبل زبون شدی اونجا هم زبونت باز بشه😄

ولی جدای از شوخی هَندل کردن این روابط که دلخوری پیش نیاد خیلی سخته، به خصوص که از اول راهو اشتباه رفتی

خدا خیرت بدهاینا بچه هاشون رو یه جوری بار اوردن که یه بار من نبودم اومدن خونه مامانم،تمام کل های روی ...

حق داری عزیزم، سخته و اینکه نگه داری از همچین بچه هایی مسیولیت داره، قاطعانه بگو نمیتونم، یه مدت پشت سر هم بهانه جور کن خودش متوجه میشه که دوست نداری نگهشون داری 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
امروز که انقدر سر شوهرم غر زدم هنوز جاریم زنگ نزدهخدا کنه نزنه کلابزنه هم کاملا محترمانه بهش میگم ام ...

افرین رودرباسی رو بزار کنار فکر راحتی خودت باش

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشد لطفا اگه واجب بود تو تاپیک تگم کنید
لطف مکررحق مسلمواقعا بادیدن این تاپیک به این جمله ایمان اوردممنم باخانواده شوهرم زندگی میکردم وخانوا ...

الهی چقد بدجنس بودن الان خوب شدید ان شالله

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشد لطفا اگه واجب بود تو تاپیک تگم کنید