2777
2789
عنوان

نگهداری از دوقلو های جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2812 بازدید | 171 پست

و در ادامش بگو که میدونم خیلی با درک هستی و چمدونم هندونه بذار زیر بغلش و تو خوبی و الی منم گفتم مستقیم بهت بگم دو تا قلبی ام بذار کنارش😂

شب را نوشیده‌ام و بر این شاخه‌های شکسته می‌گریم.مرا تنها گذار؛ای چشم تب‌دار سرگردان،مرا با رنج "بودن" تنها گذار.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ساعت ۶ صب سگو بزنی تو این هوا نمیره بیرون

من باید پیاده تا دو تا کوچه بالاتر تو این سرما برم تا بچه هاشو نگه دارم

کاملا محترمانه بهش میگم هم کلاس آنلاین دارم هم اینکه قبلا که میومدم سرم خلوت تر بوده الان واقعا شرایطشو ندارم

من از ۸ صب تا ۸ شب روزایی که دانشگاه دارم کلاس میرم

باقی هفته واقعا تایم کم میارم برای پروژه هام😭

به نظرت چیکار کنم؟دوست ندارم کسی ناراحت بشهتوقع دارن من برمیا نرم بچه هاشو میاره خونه مامانمانقدر شر ...

بچه هارو تربیت نکردن. اگر دکتر‌گفته بیش‌فعالی دارن و باید دارواستفاده کنن ک هیچی. اما‌انگار‌درست تربیت نکردن 

parasoo1989@

من میگم از روز اول نباید میکردی الان که کردی بری بگی دیگه نمبکنم کل زحمات این چند وقتت رو زایل کردی قطعااااا از اول نباید قبول میکردی ولی الان تا تموم شدن درست و‌برگشتن شهر خودتون تحمل کن اونام احتمالا نمیدونن شما ناراضی هستی احتمالا اوایل کار استقبال کردی کع ازت توقغ دارن الان

خب عزیزم خیلی محترمانه بهشون بگو درس وزندگی خودت اولویته متاسفانه ازاول انجام دادی تبدیل شده به وظیفه 

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 
به نظرت چیکار کنم؟دوست ندارم کسی ناراحت بشهتوقع دارن من برمیا نرم بچه هاشو میاره خونه مامانمانقدر شر ...

۱۰ ساله سنی هستن که راحت میتونن باهم چندساعتی تو‌خونه بمونن.مشکلی پیش اومد نهایتا به مادرت بگن..مشکل بیش فعالی یا غذا درست نکردن وظرف نشستنش که دیگه با شما نیست تقصیر جاریته... نهایتا یه وقتایی که بیکاری میتونی بری پیششون تنها نباشن.. ولی نه اینکه ظرفاشم بشوری وغذاشم بپزی

پارسا پسرمامان😍

بهشون بگو که وضعیت تحصیلی تغییر کرده و باید هرچی سریعتر پایان نامه ام رو تموم کنم و به همین خاطر فعلا نمی تونم بیام پیش بچه ها. 

مجبوری رک و مودبانه بگی وگرنه کسی دلش به حال شما نمی سوزه.. البته از اول نباید زیر بار این شرایط می رفتی... مادره چه بی خیاله که غذا هم نمیزاره و میره