2777
2789
پروفایلت یکی از زیباترین دخترهاست

بلهههه😎❤️

من عکسمو میزارم ببین خوشگلم یا نه 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

آقا ولی جدی یه سوالمن زشتم؟ میخوام مقایسه م کنید با یه دختری که عکسشو میذارم بگید کدوم بهتره

ن خوشکل بودی

بزار واقعیتو میگم

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به خوشگلیش ندیدم اصن نیست

منم عاشقشم

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

خوشکلی گلم

شبیه سارا و نیکا هستی

میشه عکس بزاری ببینم

میزارم الان 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

ببخشید ولی ناراحت نشدی؟

ناراحت نه ولی حسودی چرا میخوام ببینم دختره چی داره واقعا شاید راست میگه خب چندبار ازش پرسیدم حتی مثلا مثال زدم دختر خاله خودش خوشگله خیلی گفتم مثل اون گفت نه خوشگل‌تر 

خب چیکار کنم آدم خوشگل تر از ما خو تو دنیا زیاده این حالا خوشگلیش چشمش گرفته 

کاش تو اینجا بودی 💔

خوشکلی گلمشبیه سارا و نیکا هستی

جداا؟

ناراحت نه ولی حسودی چرا میخوام ببینم دختره چی داره واقعا شاید راست میگه خب چندبار ازش پرسیدم حتی مثل ...

عزیزم چه آروم منطقی تو خدا چقد شوهرتون دوست داشته

من خیلی سلیطه ام پس