2777
2789

برخلاف ظاهرم همش میرم تومهمونیا چون چندنفرهستن رقابت دارن ودائم باهمن دنبال حرص دادن منن وبارهابهم ثابت شده از رفتارونگاهشون وهمسن خودمن همش یه ترسی ازشون دارم یاترس از دعواشدن دارم یاالان خیلی میترسم بچم بدنیا اومد تیکه بندازن بهش یابی محلش کنن خدایا این فکراچیه چکارکنم خیلی سخته خصوصا چندتاشون بچه دارم نمیشه شوهرمم اونجوری پشتم نیس بابی احترامی اونا بهش بربخوره کلا میگه توحساسی توروخدا بگید این احساس ترس ازکجامیاداخه اینم بگم من غریبم وتوشهردیگه هستم وپوشش کمی بااونامتفاوته اهل ارایش نیستم وتومهمونیا هم معمولا بایکی دونفربزرگتر میشینم واونا باهمن وکم محلی میکنن منم یمدت خیلی تحویلشون میگرفتم گفتم شاید خوب شن اما نشد وفهمیدم پشت سرم چیزای جالبی وکارای جالبی نمیکنن منم دیگه خودمو زدم به اون راه اما نمیدونم چراهرچی بهشون بی محلی میکنم اونا بدتر میکنن وترس من بیشترمیشه راهکار بدین فقط نگران بچمم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونا در حد تو نیستن و لازم نیست وارد جمع کسایی که در حدت نیستن بشی عزیز دلم

👩🏻‍⚕️    هیچوقت به اندازه وقتایی که بابام بهم میگه خانم دکتر کوچولو ذوق نمیکنم :)                                                                      🫀   میشه از ته دلت واسه رسیدن به هدفم دعا کنی؟

ازکجا میدونی من خیلی احساس کمبودمیکنم پیششون اخه چرا اینطوریم😔

مطمئنم با این تعریف هایی که ازشون کردی مشخصه در حد تو نیستن

نکن اینجوری با خودت تو خیلی بهتر از اونایی 🤍

👩🏻‍⚕️    هیچوقت به اندازه وقتایی که بابام بهم میگه خانم دکتر کوچولو ذوق نمیکنم :)                                                                      🫀   میشه از ته دلت واسه رسیدن به هدفم دعا کنی؟