2777
2789
عنوان

واقعا اینایی که از دوس پسرشون کادو گرون میگیرن یا کلی پول

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 101 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عه پرنسسعلی انگار چشاتم درست نمیبینه که گفتم تیکه به تو انداختم نه به امام زمان

میخواد بقیه رو بریزه سرت از مسئله ی اصلی دور شه حالا خوبه گفتی توهین نکردی به کسی 

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

@niniyar_5 @niniyar_3 استارتر منو ریپلای کرد ایشونم غیر مستقیم این همه توهین سزاوار خودشون به من ک ...

واااا

حالت خوشه

چشمات رو باز کن

من رو پیام استاتر نظر نوشتم نه شما

به خودت شک داری؟؟؟

مشکل داری؟؟؟

من اصلا با شما حرف نزدم

خدا شفات بده

الهم عجل لولیک الفرج
وااااحالت خوشهچشمات رو باز کنمن رو پیام استاتر نظر نوشتم نه شمابه خودت شک داری؟؟؟مشکل داری؟؟؟من اصلا ...

با این ایکیوت بهتره قبل حرف زدن دهبار فکر کنی اون پستی که از استارتر ریپلای کردی خطاب به من شد تو هم به کسی که استارتر خطاب کرده گفتی ! جرعت نداری ریپلای کنی سکوت کن ! مشخصه کی نیاز به شفا و فارابی داره  چقدم حق به جانب! 

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

اصن برا چی اسمشو میاری ؟ اونا حرمت دارن هرچیم میخای بگی به من بگو

بروبابا تو با بیمه یه ۱۰۰میلیون خرج روح و روانته فقط😂به رلا و رفیقای دختر بامرامت بگو خرج تیمارستانتو بدند بنده خدا🤣

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
@niniyar_5 @niniyar_3 استارتر منو ریپلای کرد ایشونم غیر مستقیم این همه توهین سزاوار خودشون به من ک ...

خوبه شما ها یه لغت پیک می یاد گرفتین

وگرنه بلد نبودید حرف بزنید

روی پیام شما نظر ننوشتم رو پیام استاتر نوشتم

فقط این حجم از عصبانیت یه معنی میده

که خودت بهتر میدونید

واسه شفات هم دعا میکنم

الهم عجل لولیک الفرج
میخواد بقیه رو بریزه سرت از مسئله ی اصلی دور شه حالا خوبه گفتی توهین نکردی به کسی

وای دقیقا دیوونس اصن بیچاره😐😂از همینکه اومده تو این سایت و داره این حرفارو میزنه و میگه دخترا خرجم میکنند مشخصه چجور آدمیه تازه با افتخار میگه من امیرم هرکاری ازم برمیاد🤣🤦‍♀️

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
با این ایکیوت بهتره قبل حرف زدن دهبار فکر کنی اون پستی که از استارتر ریپلای کردی خطاب به من شد تو هم ...

من روی یکی از پیام های استاتر نظر گزاشتم 

اصلا هم نگاه نکردم کدوم ...ری رو مخاطب قرار داده 

شما به خودت شک داری واسه همین جوش آوردی

الهم عجل لولیک الفرج
خوبه شما ها یه لغت پیک می یاد گرفتینوگرنه بلد نبودید حرف بزنیدروی پیام شما نظر ننوشتم رو پیام استاتر ...

بعد همین به من میگه چشماتو باز کن !  جالبه ! ادم یچیزو نخونه ریپلای میکنه  ؟  مخاطبشم سوم شخصه !  اوکی  دفعه ی دیگه قبل حرف زدن فکر کن تا دهنتو باز کنی عقده هاتو بریزی بیرون 

اگه دعاهات جواب میداد خدا به این حجم عقده ارامش میداد !  شفارو هم که نداده که انقد بی شعوری... 

عصبانی واسه هر بی عقل که چشماش و میبنده دهنو باز میکنه کمه تو دهنی باید باشه