2777
2789

از تابستون مادرم باهام قهره چون ننش ازمن بدش میاد،، شخصیت مادرش جوریه که همه رو تخریب میکنه غیر از پسراش و بچه هاشون، بدجور توهین و تخریب میکنه، من ی کلمه جوابشو دادم شد این نتیجه... 

از بس از بچگی بهم ظلم کرد دیگه تحملم تموم شده دوس دارم هرکدومشون بهم زور بگن بزنم لهشون کنم... 

حالا این هیچی من کمر درد و گردن درد شدید دارم قرار شد صندلی بخرم برای کنکورم که بخونم مادرم هی اخم و اینا میکرد که لازم نیست و فلان...حالا خواهرمو بهترین کلاسا میبرن دانشگاه ازاد نوشتنش بهترین لباس بهترین گوشی هرچی که بخواد میخرن براش، چون تا مهمون بیاد چاپلوسی و حمالی مهمونارو میکنه و وقتی تنهاییم دست نمیزنه به سیاه سفید، من با کمر دردم تو خونه کار میکنم هرروز اما از مهمونا خوشم نمیاد چون خیلی اذیتم کردن.. 

نمیدونم چ غلطی بکنم از دستشون

بهم گفت تو هیچی نمیشی هرروز بهم میگه تو درس خون نیستیذحتی اگه صبح تا شبشو خونده باشم... 

امروز هرچی از دهنم در اومد بهش گفتم، گفت روانی هستی و مادرم رو دلت در بیاد و... 

چیکار کنم از دستشون توروخدا بگید

اسی یه رشته ی چرت بزن دولتی قبول شی بری فقط

اونجا باز بخون 

خداجونم بغلم کن🍃❤️ من همونم که صدبار توبه شکستم و بازم برگشتم و تو پذیرفتیم💙 صبور باش که اعجاز صبر، هم یعقوب به وصل یار رسانید هم زلیخا را 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

موفق باشی عزیزم به حرف دیگران بها نده میدونم مادره و احترامشون واجب اما بیخیال خودت رو درگیر نکن فقططططط بچسب به درس که این سال های طلایی عمرته بعدا مثل من افسوس و حسرت نخوری 

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

خونواده ی من!!!!!!

داداشم پاچه خاره همه میخانش یکن سرشو میندازه پایین همه میگن وایی چه با حیا چه سر به زیر با اینکه هزارتا غلط کرده منو میگن زبونت درازه احترام نگه نمیداری داداشم چون سیاست داره می‌دونه چجوری جا باز کنه تو دل بقیه من دلم میسوزه براشون گولشون بزنم باز همه چی میریزه سر من گاو

منیزیم بخور

اخه ی صندلی مگه چیه که دوس نداره بگیره برا من،، بعد از صد سال چیزی بخوام باید انقد اشکمو در بیارن تا بخرن.. 

مادرم اجازه میده خانوادش تحقیرم کنن و خودشم اونارو ترجیح میده و همکاری میکنه تو تخریب شخصیتمون

موفق باشی عزیزم به حرف دیگران بها نده میدونم مادره و احترامشون واجب اما بیخیال خودت رو درگیر نکن فقط ...

چ احترامی مونده بین ما تمام حرمتا شکسته شده گاهی میگم خدا گفته احترامش واجبه اما به جنون میرسونه منو فکر کاراش