2777
2789
عنوان

واقعا اینایی که از دوس پسرشون کادو گرون میگیرن یا کلی پول

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 101 پست
با ۱۹ سال سن دقیقا کدوم دختر رلای شادتو میگی؟

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
فقط نظرمو گفتم تو چرا انقد ناراحت شدی

اونا یه جور دیگه واسه طرف جبران میکنن

اگه نکنن که کادوی گرون نمیگرن

طرف باید یه چیزی بهش بماسه تا خرج کنه

مگه اینکه واقعا قصد ازدواج داشته باشن

الهم عجل لولیک الفرج

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یادم نمیاد برای دختری خرج کرده باشم اونان که همیشه واسم خرج کردن

بسه پرنسعلی😂توام خرج کن خب امام زمان ناراحت میشند از این رفتارا.

(قصد توهین به امام زمان عزیز رو ندارم.دارم تیکه به این امیر میندازم)اینم گفتم که نریزید سرم😂

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
چشم نیلاعلی

تو اگه یه نفر تو دنیای واقعی بهت سلام میکرد تو سایت زنونه پلاس نبودی که ۷۰ درصد بشناسنت. 

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

چرا بد بختن منم خیلی از جاها دعواشون شده خودمو رسوندم

زرشککککک

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟                     حرفی...نظری...کپشنی                                            https://daigo.ir/secret/2766070756

باورت میشه پسرا براش سرو دست میشکونن 😐 دختره خیلی خوشگله ولی نه اخلاق داره نه شخصیت ولی براش جون می ...

پسرا موجودات بصری ان طرف زیبا باشه دیگه چیزی نمیفهمن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
توهین نکن به مقدسات هرچی میشه اینارو نکشید وسط

عه پرنسسعلی انگار چشاتم درست نمیبینه که گفتم تیکه به تو انداختم نه به امام زمان 

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
اونا یه جور دیگه واسه طرف جبران میکنناگه نکنن که کادوی گرون نمیگرنطرف باید یه چیزی بهش بماسه تا خرج ...

@niniyar_5   @niniyar_3    

استارتر منو ریپلای کرد ایشونم غیر مستقیم این همه توهین سزاوار خودشون به من کردن! 

چرا چرت و پرت میگی بهتو فشار اومده  ؟ من پستمو تیک ثانیه بعد ویرایش کردم که منم خوشم نمیاد ولی همه یجور نیستن بعد اومدی اینارو به ریپلایی که اسی به من کرد گفتی ؟ 

چقد پیک می ای تو بشر  شاید یجور دیگرو تو واسه یکادو جبرات کنی " ولی من از کسی کادو میگیرم که مثله همون کادو داده باشم

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍