2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا تو سینک ظرفشویی دهنشون رو میشورن🤮🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 3442 بازدید | 187 پست

یکم وسواسی دست دیگه مشکلی نداره 

سینک استیل ضد باکتری و ویروسه چیزی روش نمیمونه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه ظرف ها کثیف نبودبا همون دست مگه قاشق و لیوان دست نزده بوذ

ن ظرفامونو شسته بودم سینک کناری سبد داشت داخل اون بود این خانمم از بیزون امد رفت سرویس از سرویس رفت دستاشو داخل سینک‌شست هرچی ابه پاشید رو ظرفام

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
هنوز مشکل این قضیه نفهمیدمآب تمیز میکنه میرها نجا خم که هر روز شسته میشه خب مشکلش چیه؟

اره دقیقا

با همون دست ظرف میشورن با همون دست غذا میخورن مثلا من داشتم میوه میخوردم دستم یکم چسبناک شده برم تو سینک بشورم مشکلش چیه؟ 

ما یه سینگ برای ظرف های کثیف میذاریم یه سینک برای ظرف های که کف زدیم بهشون یا برنج ماکارونی آبکش میک ...

ما همون یک سینک رو برای ظرف استفاده میکنیم. وهپونجا اب میکشیم. و وارد سینک دیگه نمیکنیم.

و از سینک دیگه برای وضو 

📚📙

اره دقیقابا همون دست ظرف میشورن با همون دست غذا میخورن مثلا من داشتم میوه میخوردم دستم یکم چسبناک شد ...

حرامه😂

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
والا منم مث اسی ام دست خودم نیست حاضرم بهم بگن مریض وسواسی ولی این عادتاموترک نکنم

باشه ولی برای خودتون نگه دارید

لازم نیست به همه امر به معروف کنید که اره ما تمیزیم بقیه نیستن

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

منم با مسواک زدن و بچه شستن تو سینک مخالفم 😷ولی شما مرغ میگیرید کجا میشوریدش 🤔

من مرغو‌ماهیو‌ داخل سینک‌میشورم و بعدش کل سینک‌و‌تمام ظروفو وایتکسی‌میکنم با تاید میشورم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
شماها که اینقدر وسواس دارین باید بدونین اسکاچ آشپزخونه از سنگ توالت هم کثیف تره، پر از میکروبه

ولله وسواس ندارم میان وضو میگیرن چنان با سر و صدا تف میکنن تو سینک نگو و نپرس

بعدا من بد بخت باید یه عمری تو این سینک کاهو بشورم سبزی بشورم هزاران وسایل دیگه مرغ و گوشت 

هی یادم میفته اذیت میشم چندشم میشه 

یک عدد منتظرم ...برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کن خدایا شکرت که صدا مو شنیدی۱۴۰۲.۶.۴.                                                  برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم و جنسیت دلخواهم باشه صلوات مهمونم کن
وای نهفکر کردم کثیف بودمن بجای میام کله شوووووو میکنم

ن  ظرفارو بعدش یساعت سابیدم

خدا رو شکر اسی خیلیا باهات موافقن من یه تاپیک زدم مادرشوهرم تو سینکم وضو گرف چنان ریختن سرم نگو ک نپ ...

ما هم قبلا کوهمون اومد خونمون وضو گرفت آنچنان آب رد به صورتش آب پاشید به همه ظرف هایی بالایی منم بچه بودم گفتم به مامانم تروخدا بش بگو اینجا صورتش نشوره گفت زشته تا اینکا خودم بزرگتر شدم اجازه چنین کاری به کسی ندادم سینک و کابینت ها و هم عوص کردیم چون نگاهش میکردم حالم بد میشد😷😷

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌

مشکل اساسی منم هیپس مخصوصا مهمونای ک میگی میگن ن ما وسواس داریم با اینک روشویی تمیز و برق میزنه و از ...

منم خونه پدرشوهرم وقتی ک میرفتم قبلا تا اونا حواسشون نبود لیوان و قاشق جلو دستیشونو با وایتکس و مایع میشستم ک اگ باهمونا خواستم بخورم خیالم راحت باشه

من مرغو‌ماهیو‌ داخل سینک‌میشورم و بعدش کل سینک‌و‌تمام ظروفو وایتکسی‌میکنم با تاید میشورم

خب مگه شما هرروز سینکو با مایع نمیشوری؟ 

خب دیگه تمیز شد دیگه

من خودم تقریبا چهار بار سینکمو با اسکاج و مایع میشورم دیگ کثیفی نمیمونه که حالا دستم شستن شستن

فقط اگهاب دستشون رو پخش نکنن رو وسایلا اشکال نداره از نظرم