2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا تو سینک ظرفشویی دهنشون رو میشورن🤮🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 3442 بازدید | 187 پست
مادر بزرگم میخواست دندون مصنوعیش رو تو سینک بشوره نذاشتم ،دو سال نیومد خونمون

😐😂خوب کردی

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌

خدا رو شکر اسی خیلیا باهات موافقن 

من یه تاپیک زدم مادرشوهرم تو سینکم وضو گرف چنان ریختن سرم نگو ک نپرس

یک عدد منتظرم ...برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کن خدایا شکرت که صدا مو شنیدی۱۴۰۲.۶.۴.                                                  برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم و جنسیت دلخواهم باشه صلوات مهمونم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش یسریا‌ یاد بگیرن‌ وقتی جایی میرن بابت شستشوی دستو بقیه موارد سوال کنن من خودم همیشه میرم روشویی‌مهمان دستمو‌میشورم  ی مهمونی داشتم امد رفت رو‌ ظرفامون‌دستشو‌شست دلم‌میخاست کله شو‌ بکنم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
ولی منم بااسی موافقم خب دست اگ کثیف نباشه ک نمیشورن مث موقعی ک از بیرون میای یا بعضیا وضو میگیرن توس ...

میکروب که بمونه با همون میوه و ..هم انتقال پیدا میکنه

بعدم این نظر شما و اسی و منه

بقیه اینطور نیستن باید بهشون بگیم چندش؟؟ چون مثل ما فکر نمیکنند؟؟

نمیدونم واقعن امثال اسی چیو میخوان ثابت کنند؟؟؟

اون علامه دهره بقیه همیه کثیف و چندش؟؟؟

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

مادر بزرگم میخواست دندون مصنوعیش رو تو سینک بشوره نذاشتم ،دو سال نیومد خونمون

خیلی خوب کاری کردی.من ک هرکی دندون مصنوعی‌ داره دلم نمیاد از دستش چیزی بخورم،من واقعا مریضم هرکی بیاد خونمون دندوناش تو روشویی توالت بشوره دستکش میپوشم با تاید و وایتکس بایدروشویی و شیر ابو بشورم

😔آدم چندشش میشه بعد آب دستشون میتکونن تو سینک ☹️☹️☹️

مشکل اساسی منم هیپس مخصوصا مهمونای ک میگی میگن ن ما وسواس داریم با اینک روشویی تمیز و برق میزنه و از دسشویی و حمام حتی جداست پدرشوهر منم هم دماغشو هم خلطشو هم دست و جالبه ک پاهاشو  با اینک ظرف تو سینکه حااااالممم بهم میخوره ....الان خواهرام دلم برنمیداره خونشون برم چون هم مسواک هم دست و صورت هم خلطاشون و میشورن ولی مهمونارو اجازه نمیدن فک میکنن از خودشون تمیزه و بهداشتی 🤌🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮

.

ظرفشویی دو سینک دارع یک سینکش برای مسواک و وضوعهمن چندشم میشه تو دستشویی مسواک بزنم.

ما یه سینگ برای ظرف های کثیف میذاریم یه سینک برای ظرف های که کف زدیم بهشون یا برنج ماکارونی آبکش میکنیم یا میوه توش میریزم میشورم

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌

هنوز مشکل این قضیه نفهمیدم

آب تمیز میکنه میره

ا نجا خم که هر روز شسته میشه خب مشکلش چیه؟

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
میکروب که بمونه با همون میوه و ..هم انتقال پیدا میکنهبعدم این نظر شما و اسی و منهبقیه اینطور نیستن ب ...

والا منم مث اسی ام دست خودم نیست حاضرم بهم بگن مریض وسواسی ولی این عادتاموترک نکنم