من یه تاپیک زدم مادرشوهرم تو سینکم وضو گرف چنان ریختن سرم نگو ک نپرس
یک عدد منتظرم ...برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنخدایا شکرت که صدا مو شنیدی۱۴۰۲.۶.۴. برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم و جنسیت دلخواهم باشه صلوات مهمونم کن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
ولی منم بااسی موافقم خب دست اگ کثیف نباشه ک نمیشورن مث موقعی ک از بیرون میای یا بعضیا وضو میگیرن توس ...
میکروب که بمونه با همون میوه و ..هم انتقال پیدا میکنه
بعدم این نظر شما و اسی و منه
بقیه اینطور نیستن باید بهشون بگیم چندش؟؟ چون مثل ما فکر نمیکنند؟؟
نمیدونم واقعن امثال اسی چیو میخوان ثابت کنند؟؟؟
اون علامه دهره بقیه همیه کثیف و چندش؟؟؟
هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید
😔آدم چندشش میشه بعد آب دستشون میتکونن تو سینک ☹️☹️☹️
مشکل اساسی منم هیپس مخصوصا مهمونای ک میگی میگن ن ما وسواس داریم با اینک روشویی تمیز و برق میزنه و از دسشویی و حمام حتی جداست پدرشوهر منم هم دماغشو هم خلطشو هم دست و جالبه ک پاهاشو با اینک ظرف تو سینکه حااااالممم بهم میخوره ....الان خواهرام دلم برنمیداره خونشون برم چون هم مسواک هم دست و صورت هم خلطاشون و میشورن ولی مهمونارو اجازه نمیدن فک میکنن از خودشون تمیزه و بهداشتی 🤌🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮
بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم ممنون میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم. سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید. ❣️دوم: اونقدری که فکر میکنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.