2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 58195 بازدید | 1506 پست
عزیزم، اینا هر ۳ نفرشون! باید بابت حرفایی که بهت زدن به دست و پات بیفتن...ولی خب حالا که احتمال میدم ...

خیلی با نظراتتون موافقم ،استارتر اگر الان شل بگیره از این به بعد مجوز هر نوع رفتاری رو به خانواده ی همسرش میده باید اونها رو با عواقب رفتار زشتشون روبرو کنن و اجازه بدن خطای جبران ناپذیرشون رو با تلاش فراوان از جانبشون حداقل کمی ترمیم کنن،استارتر لطفا پارو دلت بذار و زود نرم نشو ،این رو یادت باشه اگر خودت به خودت احترام نذار ی هیچکس اینکارو برات نمیکنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی الان تصمیمت واسه خونه چیه با توجه به اینکه مادرشوهرت میخواد واسه یه مدت طولانی بره و اینم در نظر ...

تا کی میخواد دستش تو جیب خانواده اش باشه؟؟ بس نیست؟؟ 

به نظرم باید استارتر ازش بخواد یه شخصیت قوی و مستقل از خودش بسازه.

میخوام اصرار کنم بگیره واقعا نمیخوام برگردم به اون خونه

آفرین که رشد کردی، بزرگ شدی، اینقدر پخته رفتار کردی این اندازه رفتار برای شخصیت محجوب و آروم شما یعنی یک گاام بزرگ

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

خونه کرایه کنید؟ اگه میتونی دوتایی یه خونه بخرید ولی خب باید برگردی تو اون خونه تا وقتی که یجا خوب پیدا کنید چون یه هفته ای که پیدا نمیشه

اسی اون خالهه نتیجه های خوبی به رابطه شما داد 

وقتی برگشتی رابطتون امادس ک دوباره از نو ساخته بشه خیلی راحت میتونی مثل دوران دوستی اختیار همچی و دستت بگیری 

شوهرت وابسته و شیفته خودت کنی