2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 58195 بازدید | 1506 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها بعضی چیزها رو پس و پیش میگمگفتم تو قبل ازدواج گفتم درامد نداری و .. گفتی میرم شیفت عمومی برمی ...

خیلیم عالی،سر داستان خونه اصلا کوتاه نیا رفتن ازون خونه یعنی کوتاه شدن پای خانوادش از زندگیت و تو دهنی محکمی میشه به خاله و مادرشوهرت 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
یعنی چی همچین حسی به خودت نداری؟

میه یعنی اعتماد به نفس نداری 

یه جورایی دوست داره بیشتر تو چشم باسه بیشتر به خودش برسه

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز
بچه ها بعضی چیزها رو پس و پیش میگمگفتم تو قبل ازدواج گفتم درامد نداری و .. گفتی میرم شیفت عمومی برمی ...

اسی حرفات کاملا درسته و موافقم ولی شوهرت زیاد تحقیر نکن یجوری نباشه خرد بشه بگه زنم از من درآمدش بیشتره و تو خودش بشکنه و حس کنه همیشه اینو به روش میاری و یا تو سرش میزنی. اینکه به خودشم بیاد اونم ماشین و پس اندازاش بده دوتایی باهم خونه بخرید خیلی خوبه 

بچه خیلی حرف زدیم یه سری چیزها رو اصلا یادم نمیاد انقدر عصبی بودم. مطمئنم در مورد خیلی چیزهای دیگه هم حرف زدیم

کلی خواهش کرد برگردم خونه و اگر میخوام تنها باشم اون بره. اها گفت که نرفته خونه خاله‌ش و تو پاویون و نمازخونه بیمارستان خوابیده این چند شب 

بعد میگفت من همیشه بهت افتخار میکنم وقتی تو جمع میریم از اینکه زنی مثل تو کنارمه حس غرور بهم دست مید ...

واااااای🥹😍استارتر واقعااا باید به خودت افتخار کنی ما اینجا همیشه بهت گفتیم چقدر از همه لحاظ برازنده ای،ببین همسرتم میگه😍