2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 41848 بازدید | 1363 پست
اخه نسخه زندگی ها مثل هم نیست که بگیم چون یک دختر از طبقه پایین مثل کسی که شما گفتین با پسر پولدار ا ...

دختر گرانبها یه مهارت هایی رو یاد داده که هر کس تو هر شرایطی میتونه استفاده کنه 

اینکه تو زنانگی خودت رو پیدا کنی ، مهارت حرف زدن با همسر و خانواده و همکار رو یاد بگیری ربطی به تفاوت های ادما نداره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها الان با دوستم حرف میزدم خبر نداره از مشکلاتمون گفت شوهرتم که جزو تاپ مارک‌ها شده تو امتحانش ا ...

خب ارامشی که از شما میگرفت باعث نمره خوبش شددیگه

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

بچه ها الان با دوستم حرف میزدم خبر نداره از مشکلاتمون گفت شوهرتم که جزو تاپ مارک‌ها شده تو امتحانش ا ...

خداروشکر مشکل بیمارستانش حل بشه زندگیتون آرامش میگیره همسرتون بهتر میتونه فکر کنه

خاله و مادر با هم نشستن فکر‌کردن‌ و می‌خوان دوباره وضعیت قبلت و تجربه کنی و  رفاه الانت را مثلا قدر بدونی.

این پارت دوم بعد از ترک منزل خیلی خیلی مهمه

اصلا کم نیاری 

فقط به شوهرت بگو تنها چیزی که دلم براش تنگ شده فقط تویی نه اون خونه و ماشین و .... 

حتما خونه بگیر و شوهرت را بکشون سمت خودت 

( دیگران مهم نیستن اما دوباره به خودت ثابت کن ان قدر توانمند ، باهوشی که همیشه می تونی گلیمت و از اب بکشی بیرون ) 

( دوست دارم در جواب خاله بگی افتخارم اینه بچه پایین شهرم و با توانایی خودم به این جا رسیدم نه پول بابا و مامان و‌.... ) 

خاله و مادر با هم نشستن فکر‌کردن‌ و می‌خوان دوباره وضعیت قبلت و تجربه کنی و رفاه الانت را مثلا قدر ...

ببخشید ولی احساس میکنم راهنمایی های شما اشتباه زیاد داره 

استارتر اصلا نباید شوهرش رو در موقعیتی بذاره که  مجبور بشه بین خودش و خانوادش انتخاب کنه 

شما زمان حال رو میبینی ، ولی چند سال دیگه این رفتار ها باعث ایجاد کینه و نفرت تو دل شوهرش میشه 

بعد خیلی حقیرانه میشه که تو خودت ، زندگی مشترکت رو ترک کنی ، بعد دوباره به شوهرت پیام بدی دلم برات تنگ شده !!

اصلا رفتن از اول اشتباهه

دختر گرانبها یه مهارت هایی رو یاد داده که هر کس تو هر شرایطی میتونه استفاده کنه اینکه تو زنانگی خودت ...

اهوانه در مجردیش اونقدر ظرافتو زنانگی داشته طرف امده سمتش. الان فقط باید همونها رو حفظ می کرد +کسب مهارتهای جدید در زندگی زناشویی که همش تحت نظر روان درمانگر بود . حتی وقتی گفت دو نیمه شب رقص تمرین میکنن من جز دوستانی بودم که گفتم نکن خودت باش طبیعی بااش.خداوکیلی حس بدی گرفتم زنی رقص یاد بگیره صرفا برای جلب توجه شوهر. اما بعلهه خانمها طنازی و شوخ و شنگی بلد باشن ناز و قر و رقصی بلد بااشند در حالت عادی انجام بشه خیلی هم خوبه امابه اون حالت خاص و وظیفه ای نه .امیدوارم تونسته باشم منظورمو درست بیان کرده باشم. استارتر خیلی ارومه اما یکدفعه جوش میاره. قبلا همگی بهشون گفتیم.اینم با توصیه نمیشه یک مهارت کم کم باید با مدیتیشن، یوگا، تنفس و مراقبه و راهکارهای که استاتید برتر روانشناسی میدن یاد بگیره. نه اونهم هر روانشناسی و روانشناسی زرد. من متاسفانه یک کلیپ از دکتر علیرصا شیری دیدم در یوتیوب که مدرک رو چطور جعل کرده و بقیه ماجرا دلم گرفت چون انگار کسی رو که ادم علاقه داره بعد اینطور چیزی رو میشه باورهای مخاطبین میشکنه

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

عزیزم ببخشید دختر خوب مایی. هر کدام به اندازه فکر و اندیشه و سواد و تجربه مطلبی گفتیم  خدا بالاسر شاهد غرض دلسوزی و کمک حتی اندازه ارزن ست. در نهایت شمایی که تصمیم بگیری با مشاوره تون هم در ارتباط باش. دوستان عذرخواهم اگر گزافه گویی شد. خداخیر دنیا و آخرتتون بده

اصلا بگیم شوهرش همین طوریه که شما گفتید ، الان باید شوهرش رو ادب کنه با رفتن هیچی درست نمیشه ، بحث ...

عزیزم یک بخش از حرفات درسته

ولی غرور شوهرش خورد نمیشه.اگر میخواست خورد بشه اصلا اجازه نمی‌داد خاله این حرفها رو به زبون بیاره

ببخشید ولی احساس میکنم راهنمایی های شما اشتباه زیاد داره استارتر اصلا نباید شوهرش رو در موقعیتی بذار ...

وقتی بهش توهین می کنن که خونه بهت دادیم و ... بچه پایین شهری؟ بمونه و تحقیر بشه ؟

ضمن اینکه‌خونه هم مال شوهرش نیست 

خونه پدر شوهر و مادر شوهرش هست که استارتر اون جا زندگی می کنه. 

وقتی تحقیری را می پذیری و تن به هر ذلتی می دی که یا نادانی، ناتوانی یا می‌ ترسی 

که خداروشکر خانم دندانپزشک ما هیچکدومش نیست. 

اگه خبرکشه

تا درست نشده 

برنگرد

برادرشوهرمن با 55 سال سن

میاد خونه مادرشوهرم 

از اینک چیا خریدن و کی چی گفته

زنش و بچه هاش کجارفتتند و چی پوشیده

همه رو میگه

خیر سرش رییس اداره اس و ارشد داره

وقتی بهش توهین می کنن که خونه بهت دادیم و ... بچه پایین شهری؟ بمونه و تحقیر بشه ؟ضمن اینکه‌خونه هم م ...

الان  از اون خونه بره ،مگه میتونه شوهرش رو تهدید کنه که برام خونه بخر؟!!!

اصلا مگه شوهرش از خودش پول خونه تو تهران رو داره؟!!!

خب چرا آدم نباید سیاست داشته باشه ، به خاطر حرف خاله ای که هیچ ارزشی نداره ، بخوای زندگی رو زهر کنی ؟

وقتی بهش توهین می کنن که خونه بهت دادیم و ... بچه پایین شهری؟ بمونه و تحقیر بشه ؟ضمن اینکه‌خونه هم م ...

اینجوری که شما میگی استارتر هر بار که باز شوهرش یه خرابکاری کرد یا خانوادش دخالت کردن باید بره دنبال خونه که !!!!