2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 43940 بازدید | 1370 پست

استارتر از اونجایی که ادارات و دانشگاه های استان ما فردا تعطیل هستن و من فردا بیکارم؛امشب رو کاملا در تاپیک های تو میگذرونم😅

اینم بگم که من هم استانی شوهرت هستم و کاملا با شهرو اخلاق قومیت شوهرت آشناهستم!ولی درسایت عمومی ،ترجیح میدم چیزی در این مورد نگم

استارتر از اونجایی که ادارات و دانشگاه های استان ما فردا تعطیل هستن و من فردا بیکارم؛امشب رو کاملا د ...

منم چون زندگی کردم باهاشون بارها و بارها اشاراتی کردم

هوای حوصله ابریست😔😔😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم پیامای امروز که با همسرش صحبت کرده بخون حالت خوب میشه

نمیدونم کجاس 

اههه حالم بد شد 

فک کن انقدر زحمت بکشی درس بخونی دهنت سرویس بشه چندین سال ، بعد یه گوزو بیاد بهت بی احترامی کنههه

وااای مخم نمیکشه اصن😐😐

نمیدونم کجاس اههه حالم بد شد فک کن انقدر زحمت بکشی درس بخونی دهنت سرویس بشه چندین سال ، بعد یه گوزو ...

دیگه باید اونقدر خودت بالا بدونی که به کسی این اجازه رو‌ ندی خانواده همسر استارتر خیلی خودشون بالا میبینن و دانا میدونن.

شاید از شماره ۸۰ شروع بشن پیاما یه نگاه کن

منم چون زندگی کردم باهاشون بارها و بارها اشاراتی کردم

بله بهتره که دراین مورد حرفی نزنیم!

فقط این رو بگم که متاسفانه مردم اون منطقه بسیار خودخواه وخودبزرگ بین هستن وکسی رو جز خودشون قبول ندارن.

حتی آدمهای عادی اون شهر که از نظر تحصیلی وشغلی که سطح پایین هستن هم باز همچین خصوصیاتی دارن چه برسه به خانواده استارتر که به گفته ایشون وضع مالی خوبی دارن

دیگه باید اونقدر خودت بالا بدونی که به کسی این اجازه رو‌ ندی خانواده همسر استارتر خیلی خودشون بالا م ...

میدونی چراااا؟

چون همش خودش این حسو داری و انرژی که خودش داره میده و بهش برمیگرده ...

میدونی چراااا؟چون همش خودش این حسو داری و انرژی که خودش داره میده و بهش برمیگرده ...

دقیقا با اینکه از همه نظر عالی هستن ولی شاید اندازه خانواده همسرش و یا حتی خود همسرش اون حس برازنده بودن نداشته که البته بارها همسرشم گفته که خودت بالا ببین

دقیقا با اینکه از همه نظر عالی هستن ولی شاید اندازه خانواده همسرش و یا حتی خود همسرش اون حس برازنده ...

یعنی همسرشم بهش گفته خودتو بالا ببین 😓😑

چی بگم بخداااا 

این تراپیستی که اسی میره یعنی بهش نگفته کمتر مهربون و متواضع باشه😔

یعنی همسرشم بهش گفته خودتو بالا ببین 😓😑چی بگم بخداااا این تراپیستی که اسی میره یعنی بهش نگفته کمتر ...

مهربونی و تواضع داشتن به اندازه خونه مشکل اعتماد به نفس نداشتنه

البته دیگه الان اسی اینجور نیست و قدر خودش میدونه 

بله بهتره که دراین مورد حرفی نزنیم!فقط این رو بگم که متاسفانه مردم اون منطقه بسیار خودخواه وخودبزرگ ...

همون بهتر که به حرفتون عمل می‌کردید به مردم منطقه ای نسبت خاصی نمیدادید چون 

حق الناس اون همه آدم منطقه به گردنتون میفته

همه جا همه جور آدمی هست