2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 37112 بازدید | 1068 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها مادرشوهرم بارها گفته الویت زندگیم فقط شادی خودم و خونوادمه. سر یه موضوعی که اصلا یادم نیست گف ...

اصلا بعید نیست

همه چی تحت فرمان و تصمیمات مادرش هست .

متاسفانه شوهرت هم از خودش اختیار خاصی نشون نمی ده. 

عزیزم اگر واقعا نمیخوای جدا بشی این دوری و از خونه رفتن رو تموم کن و بذار کنار . 

با هم دیگه بشینید و خواسته هاتون رو بگید و برنامه بریزید برای زندگیتون. مثل ۲ تا آدمی که می‌خوان تازه زندگیشون رو شروع کنن

با اینکه اصلا خودم روزای خوبی نمی گذرونم ولی کل امروزو ب شما فکر کردم 

از صمیم قلب دعا می‌کنم به بهترین شکل این مشکلات ک اخیرا درگیرش بودین حل شه 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
چقدر تهمت زدن و زندگی خراب کردن براشون راحت و اسونه...در عجبم که چطوری میتونن انقدر راحت با دخالت ها ...

متاسفانه فقط ب فکر خودشونن مادر شوهر خانوم دکترم الان ایشون مقصر و مسبب همه اتفاقا اخیر میدونه 

ساعتهاست انلاینم نشده

تو موقع بدی این اتفاق افتاد

اونم حالش خوش نیست

ترکش مشکلات به همه جا خورده

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
مرسی عزیزم محبت دارین انشالله بهترین ها براتون اتفاق بیوفته

ممنون هم چنین 

این روزام درسته خیلی سخته ولی میگذره ب خوشی تموم میشه

تو موقع بدی این اتفاق افتاداونم حالش خوش نیستترکش مشکلات به همه جا خورده

اره

و میترسم از خبرهای سوسایدی که میاد

مخصوصا که اون رزیدنت ارتویی که فوت شدن تو ویسی که ازشون پخش شد اشاره کرده بودن که خانمم دیگه تحمل نمیکرد و ..

کاش بودین حرف میزدیم

هستیم عزیزم. پیامها رو خوندی؟ سوال پرسیدیم غداتو قشنگ میخوری؟ آب و سبزی و میوه میخوری؟ خودتو رها نکنی

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

ببین شوهرت دوست داره

ولی از نظر شخصیتی قوی نیست

مادرشوهرتم زن بدی نیست

خاله عفریته و حسوده این کنار

اصلا هیچوقت باهاش مخاطب نشو

یه مدت یه سوییت بگیر همین فردا برو

اونجا موندنت الان داره شخصیتتو پایین میبره 

حالا موقت یجا برو اونجا تصمیم بگیر

و اینکه به شوهرت پیام بده من میرم ولی کلیدو‌ نمیذارم چون برای بردن وسایلم یبار دیگه باید بیام

الان اونجا موندی میگن ببین چه بی کس و اویزونه نمیره

متاسفانه فقط ب فکر خودشونن مادر شوهر خانوم دکترم الان ایشون مقصر و مسبب همه اتفاقا اخیر میدونه

اصلا هر کی مقصر

نباید که تنش و تفرقه ایجاد کنن

باید بزرگتری کنن و اختلافات رو حل کنن

خیلی حرفای بدی زدن به استارتر...

اخه شوهرم قدم خاصی بر نمیداره. من خسته شدم. خیلی ازش ناامیدم

عزیزم ناراحت نشو 

ولی شوهرت عادت کرده توی سختی ها مادرش براش تصمیم بگیره الان هم قطعا مدام زیر گوشش بدی تو رو میگن. انتظار خاصی نداشته باش ازش. فکر کن میخوای ی آدم رو از نو بسازی. میتونی ؟؟ پتانسیلش رو داری ؟ اگر اره و اینقدر دوسش داری همین الان زندگیت رو نجات بده و نذار این قهر ادامه پیدا کنه به این صورت.

کارهایی ک گفتم رو از موضع بالا انجام بده 

و باهاش اتمام حجت کن که نباید کسی توی زندگیمون دخالت کنه. خیلی سخت و زمان بر هست ولی عشق آدم ارزشش رو داره