2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 24328 بازدید | 622 پست
سلام عزیزم ❤️ اصلا دلت نگیره ، اگه شوهرت تو رو از دست بده ، مطمئن باش که بازنده اونه این اتفاق یه تل ...

مرسی عزیزم محبت داری خاله‌ش حتی چشم اینو نداشت ببینه شوهرم برام یه لیوان اب میریزه.

بعد خودشون شوهراشون و پسراشون مثل موم تو دستشونه.

خداکنه یه عروس شبیه خودش گیرش بیاد اتفاقا پسرش داره زن میگیره حالش رو بگیره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داداشم ورشکست شده یعنی یه کارگاه داره میسازه تمام سرمایشو ریخته اونجا اونجاهم پیشرفت نمیکنه خیلی وضع ...

عزیزم کسی باری میشه رو دوش کسی ک بره خرجشو بگیره ازش  شما مستقلی نیازی نداره تازه کرایه خونه مامانتم میدی این ک چن وقت مهمونش باشی چیزی نیست خودت همیشه خودتو و مدیون دیگران میدونی 

ولی من باز تاکیید میکنم اینکه شوهرت ببینه برگشتی پیش خانوادت و داداشت پشتته  خیلی خیل موئثره  

اگ میتونی تحمل کنی این کار و کن

اسی من خیلی وقته تاپیک هاتو دنبال میکنم سر چی دعواتون شد سر رابطه ؟

نه دعوامون از خیلی خیلی وقت پیشه پنجاه روزه سر موضوعات مختلف شوهرم یه ازمونش رو افتاد سر اون شروع کرد بدقلقی کردن

نه میکنه همینکه برگشته یعنی بازم میاد...شوهرت اصلا رو حرفاش ثبات نداره اون الان میدونست خونه ای دلش ...

امیدوارم

نه از تراپیستم بدم میاد هیچ راه حلی جلومون نمیذاره رویکردش جوریه که صرفا هرچی پیش میاد احساساتت رو بپذیری دنبال تراپیست جدیدم 

داداشم ورشکست شده یعنی یه کارگاه داره میسازه تمام سرمایشو ریخته اونجا اونجاهم پیشرفت نمیکنه خیلی وضع ...

من نظرم این خونه اجاره کنی اما به همسرت نگی بزار فک کنن برگشتی خونه بابات

اصلا نزار خانواده همسرت یا همسرت بفهمن خونه جدا گرفتی

اگه اجاره برات سنگین خوابگاهیی سوییتی چیزی اجاره کن

میدونی خونه مامانت بری مدام بهت نق میزنه نمیزاره درست تصمیم بگیری 

مادرت با همه بد و خوب پدرت ساخته همینم ازتو انتظار داره 

تو ک نمیخوای طلاق بگیری 

ولی توصیه اکید می کنم که با تراپیستت درارتباط باشی

نه دعوامون از خیلی خیلی وقت پیشه پنجاه روزه سر موضوعات مختلف شوهرم یه ازمونش رو افتاد سر اون شروع کر ...

میدونم در جریا تاپیک هات هستم 

قبل اومدن خاله هاش و مامانش رو میگم سر جی بحث کرده بودید ؟

مرسی عزیزم فقط میترسم دوباره تلاشی نکنه

میکنه قطعا.. فقط صبور باش عزیزم 

اگر هم یک در صد تلاشی نکرد فدای سرت.. این یه رشده برای تو.. چون تکلیفت با خودت مشخص میشه... تصمیم میگیری آیا یک مرد با این ویژگی هارو می پذیری یا نمی‌پذیری.. اگه پذیرفتی که دیگه چشمت بازه و توقع نداری ازش.. مثل کسی که میپذره و میدونه با مثلا داره با یک معلول ازدواج میکنه و توقع دویدن ازش رو نداره... 

اگر هم اون تغیر کرد، این یه رشد خیلی بزرگه برای اون.. رشدی که باید از ده سالگی شروع می‌شده رو داره توی سی سالگی شروع میکنه.. دیره ولی بازم خوبه.. 

دیسیپلین خودتو حفظ کن عزیزم.. صبور باش... 

نه دعوامون از خیلی خیلی وقت پیشه پنجاه روزه سر موضوعات مختلف شوهرم یه ازمونش رو افتاد سر اون شروع کر ...

عزیزم پیش داداشت نرو .زنش هم اعصاب داداشت و هم شما رو خراب میکنه .شما قیم نمیخوای .یه خونه پیدا کن و وسایلتو بردار و برو اونجا زندگی کن شوهرت هم میاد پیشت.من با جنوببا بودم .البته به جنوبیا توهین نباشه زنای جنوبی زیاده خواهن و راحت طلب و حق به جانب .مرداشون رو هم که دیدی .با این قماش مثل خودشون باش 

هوای حوصله ابریست😔😔😔
میکنه قطعا.. فقط صبور باش عزیزم اگر هم یک در صد تلاشی نکرد فدای سرت.. این یه رشده برای تو.. چون تکلی ...

امیدوارم امیدوارم کاش خوب پیش بره

کاش قلبم از علاقه بهش خالی بشه. خیلی احساساتیم با اینکه به شدت از دستش عصبانیم و ناراحتم و نمیخوام دوباره زندگی قبلیمون رو تجربه کنم.

امروز که اومد تو خونه بوی عطرش اومد انگار ‌دوران دوستیمون قلبم تند تند میزد براش دلم براش تنگ شده بود

امیدوارمنه از تراپیستم بدم میاد هیچ راه حلی جلومون نمیذاره رویکردش جوریه که صرفا هرچی پیش میاد احساس ...

کپی برابر با اصل مادر شوهرت باش .اینو من برای بار هزارم میگم .که برای همسرت خیلی پذیرفته تره

هوای حوصله ابریست😔😔😔
من نظرم این خونه اجاره کنی اما به همسرت نگی بزار فک کنن برگشتی خونه باباتاصلا نزار خانواده همسرت یا ...

متاسفانه اجاره خیلی سنگینه تو مناطق خوب دلمم نمیخواد برم جای متوسط یا پایین برای اینکه اگر خونوادش متوجه بشن نگن ببین حتی از پس اجاره یه جای خوب بر نمیای