2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 27454 بازدید | 783 پست
بچه ها به مامانم گفتم با شوهدم به مشکل خوردیم یه چند روز میخوام جدا باشییم حتی نگفتم میخوام قهر کنم ...

جالبه مامانتون ک انقدر حساسن در طول زندگی اقدامی در جهت جذب و مهربونی به شوهرتون نمیکردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها به مامانم گفتم با شوهدم به مشکل خوردیم یه چند روز میخوام جدا باشییم حتی نگفتم میخوام قهر کنم ...

میگفتی خودتون کردین

میگفتی 

ابرومو پیش شوهرم بردین

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

مامانت قدیمیه توجه نکن عزیزم 

تو اگ رفتی اونجاهم نباید توجه کنی به حرفاش ولی من مطمئنم داداشت اینطوری نیست

دنبال خونم

کار خوبی میکنی 

عزت نفس داشته باش میدونم چقدر سخت اما لازم 

تو این مدت خ ازخودت گذشتی خ تلاش کردی بیشتر از اونم توان نداشتی دیدی ک به چشمشون نیومد!!!!

پس فک نکن اگه الان جور دیگه ای رفتار میکردی الان همسرت رفتارش بهتر میبود 

اون برمیگرده همسرت ببخشید ادم بی ثباتی هست و دهن بین

آفتاب خانوادشم براش همچین سوزان نیس ک وقتی بودن بهت میگفت دوتایی بریم بیرون یا از شهرشون میومدن تهران نق میزد

صبور باش  

مامانت قدیمیه توجه نکن عزیزم تو اگ رفتی اونجاهم نباید توجه کنی به حرفاش ولی من مطمئنم داداشت اینطوری ...

داداشم ورشکست شده یعنی یه کارگاه داره میسازه تمام سرمایشو ریخته اونجا اونجاهم پیشرفت نمیکنه خیلی وضعشون بده خجالت میکشم باری باشم رو دوشش

مرسی عزیزم فقط میترسم دوباره تلاشی نکنه

تلاش میکنه

اتفاقا اینجوری میفهمه که چه ضربه ی بدی خوردی 

میفهمه که خیلی ناراحتی

کار خوبی میکنی عزت نفس داشته باش میدونم چقدر سخت اما لازم تو این مدت خ ازخودت گذشتی خ تلاش کردی بیشت ...

اره دقیقا خودشم خیلی خونوادشو دوست نداره نمیدونم چرا ولی تحت تاثیرشون قرار میگیره وگرنه که هربار مادرشوهرم میومد شوهرم بهم میریخت و عصبی میشد

ی‌چیز هم بگم عزیز.اخلاق و تربیت هامون مثل لوخ نگاشته هستند .اینم بدونید شوهرتون بخواد هم واقعا نزدیک ب ناممکنه ک جور دیگه رفتار کنه یعنی میخوام بگم اونقدم دلگیر نباشید این واکنش ها تو ذاتشه .باید خیلی سعی کنه تا جور دیگه باشه.تو مراحل بعدی هم بدونید علی رغم همه چیزهایی ک پیش‌اومده ممکنه باز همین کارا تکرار کنه.

تنها خوبیش اینه ک اگر ب مامانش همه چی میگه حالا هم تعریف میکنه ک حاضر نشدی ببینیش

اره دقیقا خودشم خیلی خونوادشو دوست نداره نمیدونم چرا ولی تحت تاثیرشون قرار میگیره وگرنه که هربار ماد ...

میترسه ازشون

مرسی عزیزم فقط میترسم دوباره تلاشی نکنه

نه میکنه همینکه برگشته یعنی بازم میاد...شوهرت اصلا رو حرفاش ثبات نداره 

اون الان میدونست خونه ای دلش گرم بود بفهمه گذاشتی رفتی به تکاپو میفته به ترس و دلهره میفته 

با تراپیستت صحبت کردی نظر اون چیه؟