2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 24319 بازدید | 622 پست
عزیزم اون مادر شوهری که الان شما عروسش هستی فکر نکن از روی احساس و تحت تاثیر صرفا پسرش راضی به ازدوا ...

چقدر خوب موشکافی کردین دقیقا اونها به خودشون لطف کردن بخت بهشون رو کرده، شما رو عروس خودشون دونستن.

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

نمیخوام ولی نمیدونم کجا برم. برم هتل تا کی. برم هتل ممکنه فکر کنه تصمیم جدی نیست جقدر وسیله میتونم ب ...

اونوقت دیگه شوهرت نیاد پیش شما زندگی میکنه

هوای حوصله ابریست😔😔😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها شوهرم امشب اومد، قول داده بود که تو این یک هفته نیاد خونه وقتی اومد تو منم زدم به در سلیطه بازی مثل خاله‌هاش گفتم میرم. هرچقدر گفت یه لحظه حرف بزنیم اماده نبودم چی بگم بهش. گفتم میرم. تا رفت. بعد الان یه پیام فرستاده

It's okay to disconnect for a while💔🫂

میگم کاش حرفهامو میزدم اگر برنگرده اگر دوباره تلاشی نونه اگر نتتظر بمونه من برم سمتش

برمیگرده فقط باید خودتو و کنترل کنی 

اگ خودت بری ک اون بیاد خونه بهتره   کمار اون خاله نباشه

اره.کاش میگفتی ولی دیگه گذشت توکل ب خدا

هم‌نمیخوام زندگیم از دست بره هم نمیخوام ادامه بدم این شکلی.

عصر داشتم دنبال اپارتمان مبله میگشتم یک ماه اجاره کنم انگار مثل کابوس بود برام

داشتم فک میکردم یهو یادم افتاد یه بار تو خیابون با یکی دعوات شده بود باز شوهرت هیچ کاری نکرده بود  دعوات با ستاره ام همینطور و خالش   شاید کلا مدلشه کاری نمیکنه تو دعوا   البته مدل عجیبیه

هم‌نمیخوام زندگیم از دست بره هم نمیخوام ادامه بدم این شکلی.عصر داشتم دنبال اپارتمان مبله میگشتم یک م ...

اره درک میکنم

کاملا حق داری

ولی گاهی وقتا بعضی چیزا رو که نمی‌خوایم اتفاق بیافته در نهایت بهتر میشه برامون رخدادنشون

ولی بنظرم منزل مبله هم اگر رفتید نذارید همسر و خانواده بدونن کجایید.فکر کنن پیش مامانتونید بهتره

ولی در کل همسرت کم تلاش میکنه.اینکه بذاری زنت بره کم چیزی نیست

بچه ها شوهرم امشب اومد، قول داده بود که تو این یک هفته نیاد خونه وقتی اومد تو منم زدم به در سلیطه با ...

نه عزیزم غصه نخور کار درستی کردی 

بزار ببینه ناراحتیتو

چرا اونی ک باید نگران باشه فقط تو باید باشی؟

حرفاتو بعدا هم میتونی بزنی بزار دلش تنگ بشه 

اتفاقا چه خو ک این مدت همراهش بودی حالا نبودت کاملا حس میشه 

بچه ها به مامانم گفتم با شوهدم به مشکل خوردیم یه چند روز میخوام جدا باشییم حتی نگفتم میخوام قهر کنم بیام انقدر پشت تلفن گفت خاک بر سرم خاک بر سرم. حالا فامیل میگن بدشگونن این از خودش این از دخترش، از بابات که بدتر نیست یادت نیست بابات با من چیکار میکرد باید بسازی و .. اینم از حمایت خونواده☺️

داشتم فک میکردم یهو یادم افتاد یه بار تو خیابون با یکی دعوات شده بود باز شوهرت هیچ کاری نکرده بود د ...

اره میگه یه بار یه درسی رو ناجوانمردانه افتاده بودم مامانم اومده دعوا با استادم کلا تربیت غلطشه