خواهشا اگر میخواین بگین تاپیک دروغه کامنت نذارین. من این تاپیک رو برای کسایی که در جریان تاپیکهام هستن میذارم.
شوهرم دانشجو یکی از تخصصهای جراحی داره جزو شاگردهای اول هم هست و همیشه بالاترین نمرات رو میگیره، بعد یکسری از اساتید بنا به دلایلی ازش خوششون نمیاد و منتظر بهونه بودن شوهرم دو ماه پیش یکی از ازمونهاشو مسوفته و از اون به بعد جراحی دستش ندادن انجام بده. بعدش شوهرم دچار یه مشکل روحی شد به خاطر فشار ناشی از این اتفاق الان حالش خوبه و برگشته سرکار. امروز رفته بود به یکی از اساتیدش سلام کرده جواب داده سلام و زهرمار جلو پرستارها و مریضها بعدم که رفتن اتاق عمل میگه عملی که دوسال پیش بهم اعتماد کردن و دستم دادن امروز نداده دستم گفته مگه میتونی انجامش بدی. کل اعتماد به نفسش رو خورد کرده بودن.
عزیزم اون مادر شوهری که الان شما عروسش هستی فکر نکن از روی احساس و تحت تاثیر صرفا پسرش راضی به ازدوا ...
چقدر خوب موشکافی کردین دقیقا اونها به خودشون لطف کردن بخت بهشون رو کرده، شما رو عروس خودشون دونستن.
به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها شوهرم امشب اومد، قول داده بود که تو این یک هفته نیاد خونه وقتی اومد تو منم زدم به در سلیطه بازی مثل خالههاش گفتم میرم. هرچقدر گفت یه لحظه حرف بزنیم اماده نبودم چی بگم بهش. گفتم میرم. تا رفت. بعد الان یه پیام فرستاده
داشتم فک میکردم یهو یادم افتاد یه بار تو خیابون با یکی دعوات شده بود باز شوهرت هیچ کاری نکرده بود دعوات با ستاره ام همینطور و خالش شاید کلا مدلشه کاری نمیکنه تو دعوا البته مدل عجیبیه
بچه ها به مامانم گفتم با شوهدم به مشکل خوردیم یه چند روز میخوام جدا باشییم حتی نگفتم میخوام قهر کنم بیام انقدر پشت تلفن گفت خاک بر سرم خاک بر سرم. حالا فامیل میگن بدشگونن این از خودش این از دخترش، از بابات که بدتر نیست یادت نیست بابات با من چیکار میکرد باید بسازی و .. اینم از حمایت خونواده☺️