2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 20568 بازدید | 582 پست

وقتی همسرت قدرت حل مشکلاتی که پیش میاد رو نداشته باشه ناخواسته پای بقیه وسط زندگیتون بازمیشه

این مشکل همسرته

اگه اون آدم زرنگی باشه بدبودن اطرافیان تاثیر چندانی روی روابط شما نداره

تاوقتی که ضعفش دراین زمینه درست نشه هیچ تغییری حاصل نمیشه

یه کاغذ بردار و بنویس وبهش بگو

مرد باید تو زندگی شخصیت محکم وباثباتی داشته باشه و از حریم زندگی خصوصی وهمسرش دفاع کنه

که مرد نباید اونقدری سست باشه که یه بحران روحی اونو جوری از پا دربیاره که کل خونواده بسیج بشن حالش خوب بشه

بهش بگو باتوجه چیزایی که این مدت ازش دیدی(براش مثال بزن) مردی نیست که بتونی روش‌حساب کنی و بهش تکیه کنی 

بگو میترسی که در اینده بازم مثل نمونه های مشابه پشتت رو خالی کنه و ازت دفاع نکنه

بهش بگو زندگی مشترک مسئولیت داره و کشک نیست وازدواج فقط یه تعهد روی کاغذ نیست باید یادبگیره از همسری که متعلق به خودشو زندگیشه باجون ودل حمایت کنه

روی این عدم حمایتش انقد کلید کن تا بفهمه شخصیت حمایتگری نداره و بره دنبال راهکار برای این ضعفش بگرده

بهش بگو زندگی تو منطقه ی لاکچری و ماشین لاکچری رو به قیمت زیر دِین رفتن و زیرسوال رفتن استقلال و زیرپاموندن حریم شخصیتون نمیخوای 

بهش بگو پول برات اهمیتی نداره و دوست داری زندگی اروم و بی حاشیه ای داشته باشی ویکی مدام گوشزد نکنه که این رفاهو براتون فراهم کرده

بهش بگو اینکه خونوادش مدام خونواده ی تورو ازنظر مالی و فرهنگی تحقیر میکنن رو توهین مستقیم به خودت میدونی و در آینده نباید کوچیکترین بی احترامی به خونوادت بشه

اونا تورو همین شکلی که بودی دیدن و چیز جدیدی نیست

این مساله رو خیلی جدی با همسرت روشن کن

اینکه خونوادت برات قابل احترامن و نباید تحت هیچ شرایطی بهشون بی حرمتی بشه

کاش یجوری بتونی حمایت تمام وکمال مادرت رو این وسط بگیری

خونواده ی همسرت دارن خیلی بد از دوری شما  ازخونوادت سوء استفاده میکنن

ایندفعه از موضعت کنارنکش و تا تمام این سوء تفاهمارو باهمسرت حل نکردی کوتاه نیا

همسرت باید یادبگیره چطور زندگیشو جمع کنه

اگه یادنگیره نمیتونی برای طولانی مدت روش حساب کنی و خودت اسیب میبینی

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
نه دیگه فقط شروط و التماس واقعی و تغییر اگر قبول نکرد چاره چیه؟ استارتر با حرف و ناسزا ادامه بده؟

نمی‌دونم واقعا چی باید بگم

مهم شوهر استارتر اگه اون بتونه محکم باشه مستقل باشن درست میشه چون مدل خاله رو که نمیشه تغییر داد فقط میشه ارتباط کم کرد یا کلا قطع رابطه کرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی همسرت قدرت حل مشکلاتی که پیش میاد رو نداشته باشه ناخواسته پای بقیه وسط زندگیتون بازمیشهاین مشکل ...

استارتر ایشون خیلی خوب گفتن باید اینا رو حتما به همسرت بگی

استارتر به همسرت بگو خاله باید پیامک مکتوب بده عذرخواهی و حلالیت طلبی کنه. توام باید شروط دیگه ای که داریم بپذیری بعدا باهم دوتایی ادامه میدیم.اگرواقعا مرد هستی اگر هم مرد نیستی شرف نداری برو سروکارت با حضرت زهرا س🥺 وگرنه عروسک خیمه شب بازی برو نبینمت

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

وقتی همسرت قدرت حل مشکلاتی که پیش میاد رو نداشته باشه ناخواسته پای بقیه وسط زندگیتون بازمیشهاین مشکل ...

خیلی ممنونم عزیزم خیلی عالی گفتین.

فقط اینکه من باید منتظر بمومم شوهرم بیاد جلو و بخواد که حل کنه تا الان اینکارو نکرده امروز امتحانش بود همش منتظر بودم بعد امتحان تلاشی بکنه ولی نکرده نمیدونم مامانش و خالش هنوز پیششن یا نه اصلا نمیدونم وضعیتش چطوریه

عزیزم کاش نزدیکت بودم حداقل این بغضی که الان ته گلومه رو کنارِ تو میریختم.دنیا گرده اگه قضاوتت کردن ...

مرسی از محبتت عزیزم واقعا کاش نزدیک بودیم

درست میگین. من اکثر خاطرات خوبم با شوهرم قبل ازدواجمونه بعد ازدواج بیشتر تو تنش بودیم همش عذاب کشیدم.

خیلی دوستش دارم خیلی خیلی زیاد ولی دیگه چیکار از دستم برای رابطمون بر میاد

بچه ها امروز ناخوداگاه رفتم برای خونه خرید کنم مرغ نداشتیم یهو یادم افتاد ممکنه اینجا دیگه هیچ وقت خ ...

عزیزم خیلی سخته درک میکنم ولی خودتو ضعیف نشون نده 

تو قوی ذاتت قویه  اینو یادت نره

خیلی ممنونم عزیزم خیلی عالی گفتین.فقط اینکه من باید منتظر بمومم شوهرم بیاد جلو و بخواد که حل کنه تا ...

اره شوهرت باید بیا جلو ولی خودت باید قبلش بهش نشون بدی تصمیمت جدیه 

نزار خدایی نکرده جلوشون جوری جلوه کنی ک به همه چی راضی هستی هرجور رفتار کنن کاری نمیکنی

بچه ها امروز ناخوداگاه رفتم برای خونه خرید کنم مرغ نداشتیم یهو یادم افتاد ممکنه اینجا دیگه هیچ وقت خ ...

عزیزمم منم دلم گرفت🥲

ان شاالله که مشکلتون حل میشه و امیدوارم هیچ وقت به اون مرحله نرسید اصلا فکرش نکن و با خودت تصور کن که همه چیز درست میشه و همسرت حالش خوب میشه و قوی میشه

خیلی ممنونم عزیزم خیلی عالی گفتین.فقط اینکه من باید منتظر بمومم شوهرم بیاد جلو و بخواد که حل کنه تا ...

کاش امتحانشون خوب داده باشن اینجور یکم ذهنش آروم میشه شاید بتونه مشکل حل کنه 

عزیزم امتحانشم داده دیگه فارغِ، ان شاالله امشب میاد پیشت و باهم حرف بزنید. اخم نکنی قهر نکنی.حرف بزن

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست