2777
2789
عنوان

به کارگرا کوکو درست کنم زشت نیس😬😬😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 50 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی سوال کنم ،؟

بفرمایید 

آقا هستم    آقا هستم    آقا هستم    آقا هستم                                                                                                  اگه توقع جواب مؤدبانه دارین، مؤدب صحبت کنید. 

عزیزم وقتی کارگر داری نباید غذای نونی بدی چون خوردنش براشون یکم سختره آخه دستاشون کثیفه یه چیز دیگه ...

خب بیان دستاشونو بشورن بعد بخورن

بلاخره تو خونشونم غذای نونی میخورن دیگه

کوکو با برنج؟!! تا حالا ندیدم !

بنظر منم برنج باشه بهتره مثلا زیره پلو یا عدس پلو کنارش باشه وقتتم زیاد هدر نمیده

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱
گل دختر انا کارگرها ازصبح دارن زحمت میکشن خسته میشن کاش ی غذای سنگیتر درست کنی مثل برنج ماکارانی آبگ ...

اخه بخدا وقتم ندارم . برنجی که با خورشت بتید باید اصلا نمیشه وقتش نیس . حتی ماکارانی هم برام طول میکشه درست کردنش . چون کوکو ساده تره گفتم بخوان درست کنم 

خب بیان دستاشونو بشورن بعد بخورنبلاخره تو خونشونم غذای نونی میخورن دیگه

گلم این قانون کارگر داشتنه غذای نونی نمیدن دستشون رو هم بشورن بازم راحت نمیتونن بخورن اینو از من بدون که نصف عمرمو با کارگر و بنا اینا گذروندم