2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 20124 بازدید | 576 پست
نه این مال اون بخش بی تفاوتی کلی همسر استارتر بود میگم یعنی فقط جلو خاله و مادره ساکت نیست کلا قبلا ...

بله استارتر باید بگه به همسرش که خودشون زندگیشون بسازن ولی حرمتا رو خاله و یه مقدار هم مادرشوهرش از بین بردن شوهرش نمی‌دونم چرا تو این مواقع شوک میشه سکوت میکنه ولی مشکل اصلی خاله بوده بخاطر خاله نباید زندگیشون تموم بشه ، خاله اصلا این حرفا رو زده که استارتر بهش بربخوره و بره و جدا بشن انگار که دوستدارن جدا بشن 

نمی‌دونم از جدایی اینا چی بهشون میرسه😐سرشون تو زندگی خودشون نیست دنبال خراب کردن زندگی بقیه ان

مقصر خاله و مادرشوهرش هستن شوهرش چرا باید گوش مالی بده؟

اگر شوهرش به خاله و مادر این اجازه رو نمیداد که دخالت کنن این شرایط الان پیش نمیومد مشکل اینه که شوهر ایشون خط قرمز برای زندگیشون ندارن هر اتفاقی افتاده سریع منتقل کردن که الان این وضع به وجود آمده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظر من همسر ایشون مقصره

بله درسته یک آدمی مثه خاله روی حساب شعور کم،گستاخی،توهم قدرت یا…شروع می‌کنه به درافشانی تا اینجا همسر هیچ تقصیری نداره، اما قراره حداکثر ۳-۲تا جمله پرت و پلا که گفته شد و طرف پا رو از حد خودش فراتر گذاشت همسر ورود بکنه به قضیه و با کمال احترام بگه:مسائلی که دارین مطرح می‌کنین اونقدر خصوصیه که صرفا به من مربوطه و همسرم،من هم تحمل نمی‌کنم که کسی به فضای ما ورود کنه و به همسرم بی‌احترامی کنه، هرچند که در حال حاضر اختلافاتی بینمون باشه.

تماااام،اینجا دیگه اون خاله و حتی مادرشوهر دستشون میاد که زمین سفت هست. حتی استارتر هم ساکت میشد وقتی همچین برخورد قاطعی می‌دید.

بله استارتر باید بگه به همسرش که خودشون زندگیشون بسازن ولی حرمتا رو خاله و یه مقدار هم مادرشوهرش از ...

اون که مشخصه خیلیی زن مریض و حسودیه. مادره چرا جلو خوهرش سکوت کرده؟ چون از قبل تبانی کردن اومدن.  برای لوازم دندانپزشکی  که منت کردن در زمان آشنایی  هدیه خریده چون خود شوهرشون رفته گفته. وگرنه از کجا میدونن اونها.نه تنها هدیه رو گفته بلکه نزئی ورین مسائلو گفته و شناخت استارتر کلا نسبت به اونها خوب بود میگفت مادرشوهرم آروم و کم حرفن  اگر لازم باشه رک خودش چیزیو میگه اما تفااقاخیلی موذی و سلیطه ان. فقط اینبار خودش روزه سکوت گرفته اونم براتایید اما خواهره زبان حال و زبان ناطق شده. وگرنه میگفت خواهرجان این حرفها چیه پاشو پاشو جمع کن خودتو دهنتو ببند این عروس منه ناموس ماست محرم ماست؛ اونکه رک هست چرا نگفت؟ اما قشنگ نشسته گفته تو بگو .من بگم بعدا پسرم ی روزی ناراحت بشه میگه مامان اومدی زندگیمو خراب کردی اما توبگو میگیم بین بقیه هم میگن خانمت در سطح تو نیست و...کلا بعد سفر ترکیه رفتن باهم همه چیزو تجزیه و شورا کردن.

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

اره

عزیزم تو اون منطقه خاص ازدواج نوعی تجارت محسوب میشه عزیزم جزیی از شخصیتشون محسوب میشه .آدمهای سخت کوش خوش فکر دارای هوش اقتصادی زیاد هستن.فوق العاده تو ازدواج دارایی مالی طرف مقابل رو در نظر میگیرن

همسرش خیلی تقصیر داره لطفا بی تقصیر جلوه ندین بذارین استارتر واقع بینانه تصمیم بگیره. همسرشون بچه ننه   بی اراده و دهن بینه. اگر نبود باید همچین دهن باز میکرد میگفت: ساکتشین خجالت بکشین دارین از زن من حرف میزنید مهمونیداحترامتون واجب اما دیگه دوست ندارم ببینمتون. اهااا یعنی فقط داداش استارتر یک چیزی گفتن شوهره ناراحت میشه اما الان هیچ! مگه میشه این همه دوگانگی. همسرش پشت سر استارتر ریز زندگیو کف دست بقیه گذاسته رفته. از زمان آشنایی تا به الان

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

اون که مشخصه خیلیی زن مریض و حسودیه. مادره چرا جلو خوهرش سکوت کرده؟ چون از قبل تبانی کردن اومدن. بر ...

خاله و مادر شوهر شاید با هم تبانی کردن اومدن ، چه بسا برنامه‌شون بوده ، اینا شاید میخوان استارتر جدا بشه بره چونکه الان یادشون افتاده میگه هم سطح بودن خیلی مهمه و فکر میکنن باعث حال روحی بد پسرشون استارتره چون اونبار تازه رسیدن تهران حالت عصبی به شوهر استارتر وارد شد پدر شوهر و مادر شوهرش سریع خودشون رسوندن و بعد ادامه ماجراها ، اینا از خداشونه استارتر جدا بشه این حرفا رو هم زدن که بره و نمونه

همسرش خیلی تقصیر داره لطفا بی تقصیر جلوه ندین بذارین استارتر واقع بینانه تصمیم بگیره. همسرشون بچه نن ...

الان شوهرش همه ایناست استارتر بره جدا بشه؟خانواده شوهرم همینو میخوان

اخه برگردم به چه زندگی؟ زندگی که من انقدر از همه چیم حتی خونوادم گذشتم براش ولی شوهرم جلو تهمت‌ها و ...

عزیزم من کاملا بهت حق میدم

خوبه که جدی رفتارکردی آفرین.

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
الان شوهرش همه ایناست استارتر بره جدا بشه؟خانواده شوهرم همینو میخوان

نه دیگه فقط شروط و  التماس واقعی و تغییر اگر قبول نکرد چاره چیه؟ استارتر با حرف و ناسزا ادامه بده؟

هربار به واکنش شوهرم فکر میکنم اتیش میگیرم اون که از همه چیز بین خودمون خبر داشت

عزیزم کاش نزدیکت بودم حداقل این بغضی که الان ته گلومه رو کنارِ تو میریختم.

دنیا گرده اگه قضاوتت کردن یروزی قضاوت میشن

شما در مظلوم ترین حالت خودت بودی ولی عیبی نداره

مگه آسمون سوراخ شده و فقط همین خونواده افتادن ازش؟

پول وموقعیت داشته باشن ولی شعور نه چه فایده؟

پول داشته باشی ولی سلامت روحی نه چه فایده

باهاش زندگی کنی ولی از درون وبیرون شکنجه بشی چه فایده؟

ایا همه چی توی پول وموقعیت خانوادگی خلاصه شده؟

اگه همه ی اینا باشن ولی آرامش نداشته باشی و نتونی از زندگیت لذت ببری چه فایده؟

ازاین به بعد ازت خواهش میکنم ملاک تصمیماتت رو ارامش خودت قراربده

همسرت و‌خونوادش و موقعیت اجتماعی ومالیشون برن بجهنم وقتی تو درکنارشون داری عذاب میکشی.

منو ببخش که انقد صریح نظرمو گفتم٬ قدرِ خودت رو بدون 

تو هیچی کم نداری هیچی 

نذار بین همچین آدمایی حیف بشی

نمیگم جداشو نه اصلا به هیچ وجه نظرم این نیست

ولی قاطعیت و جدیتی ازخودت نشون بده که دستشون بیاد قرارنیست بخاطر پولشون تاابد سکوت کنی و احترام نگهداری.

شما یه دختر شریف هستی که روی پای خودت وایسادی و تلاش کردی به حرف مفت بقیه توجه نکن 

ذات خاله ی همسرت خیلی وقت بودکه روشده بود 

مادرهمسرت هم خب تعجبی نداره ازهمون رگ و ریشه هست 

خواهش میکنم رو خودت تمرکز کن این مدت.

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
😂😂 باورت نمیشه یه جوری عبا میپوشن یک تار موشون مشخص نیست

عجب!!

من خودم آدم معتقدی ام

ولی یه لحظه شوکه شدم!

دراین حد مذهبی ان؟ البته همه چی تو دینداری خلاصه نمیشه

مشکلشون شعوره که ذاتیه.

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤