2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 12733 بازدید | 415 پست
داداشم خون به پا میکنه مطمئنم بفهمه خیلی رو من غیرتیه. میترسم بلایی سر شوهرم بیاره

توروخدا وضع خراب نکنید خاله گند زد حداقل خودت حواست باشه خراب‌ترش نکنی هرچی پای آدمای بیشتر به موضوعتون باز بشه دیگه هیچ جوره نمیشه جمعش کرد. 

بخدا دیدم که میگم ، یه موضوع ساده وقتی پای دو خانواده میاد وسط میشه بزرگ‌ترین مشکل جهان و هیچ جوره نمیشه جمعش کرذ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دختر باهوش و‌خوشگلمون 

چه قدر این ندت باهات غصه خوردیم 

از صمیم قلبم‌ارزو می کنی مشکلاتت زودتر حل بشن 

البته که شاید لازمش گذروندن بعضی از دوره های سخت باشه

به نظرم با خونواده تون که اصلا ماجرا را درمیان نزارید 

یک هفته بعدی را هم‌برید هتل 

تا یک سوییت اجاره کنید

و کم کم وسایلتون و داخلش بچینید 

شوهرت هم حتما میاد پیشت، ولی دیگه این خونه کوچک پر عشق باشه 

اصلا خاطره بدی ایجاد نکن، خونه غرورت باشه 

شاید تغییری که باید ایجاد بشه همینه

داداشم خون به پا میکنه مطمئنم بفهمه خیلی رو من غیرتیه. میترسم بلایی سر شوهرم بیاره

میدنم خیلی سخته ک برگردی خونه مامانت شاید سرکوفت بزنه بهت ولی بهترین کاره

شوهرت و خانوادش میفهمین شما پشتیبان داری یجوری رفتار کردی فک کردن هیچ کسی و نداری هر طور دلشون بخواد میتونن رفتار کنن باهات

نه خاله ها و دایی هام میفهمن💔

برو خونه ی مادرت ولی همه ی تقصیر هارو بنداز گردن مادرت 

فقط نگو بهت تهمت زدن 

بگو همه ی رفتار شما رو کوبیدن تو سرم

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

یه زمانی اگه خونه مادر رفتی حرفای خانواده شوهرت نزار کف دستشون این حرفا رو مثل یه راز بزار تو قلب خودت بمونه بیان نکن فقط بگو مشکل داریم و یا اینکه خانوادش گفتن در سطح نیستید و جهان نداشتید چیزی که مادرت بدونه برات کم گذاشته

بعد که داشتم میرفتم شوهرم هی میگفت نه توروخدا نه توروخدا کجا میخوای بری جایی رو نداری بری دستمو میکش ...

از اولش نگفتمت از این خاله و دختر خاله خوشم نمیاد 

پاشونو از تو زندگیت ببر برای همیشه 

نگفتی بهش احترام خودتونو نگه دارین بهتون اجازه نمیدم تو زندگیمون دخالت کنی نگفتی به شما اصلا مربوط نیست 

خاله ش یوقت دخترشو لقمه نگرفته بوده برای شوهرت ؟

از اون خونه برو شما پزشک هستین هر دو و توانایی اجاره خونه یه منطقه متوسط یا خرید خونه رو دارین 

بچه ها من تنها حالتی که برمردم پیش شوهرم که یک اول بیاد عذرخواهی شدید دو با خونوادش اتمام حجت کنهسه ...

پای خاله و دختر خاله و پسر خاله شو از زندگیت بکشه بیرون 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز
سلام دختر باهوش و‌خوشگلمون چه قدر این ندت باهات غصه خوردیم از صمیم قلبم‌ارزو می کنی مشکلاتت زودتر حل ...

ممنونم عزیزم امیدوارم

یه جورایی الان خیلی کمتر از قبل ناراحتم. شاید قبلا همش خودم رو مقصر میدونستم الان فهمیدم شوهرمم اونقدر بی تقصیر نیست نمیدونم قبلا جدایی باعث میشد پنیک کنم الان دیگه اونقدر از جدایی نمیترسم.

یعنی خونه بگیرم؟

بچه ها من تنها حالتی که برمردم پیش شوهرم که یک اول بیاد عذرخواهی شدید دو با خونوادش اتمام حجت کنهسه ...

فعلا این هفته رو‌بمون بزار بیاد خونه فک کنم عذرخواهی میکنه چون نمیخواد بری اون دوست نداره زندگیتون خراب بشه،خوب میدونه از خونه بری اوضاع بدتر میشه

وقتی اومد عذرخواهی همه اینا رو بیان کن

دقیقا ماهم قصدمون اینه ک اینطوری بشه 

ببین تو خیلی خیلی این مدت خودتو و صبور و اروم و بساز نشون دادی رفتنت تلنگره تو دختری نبودی ک دم به دقه اسم طلاق و جدایی بیاری قهر کنی بری خونه مامانت 

تو واسه شوهرت خوب بودی  نبودنت حس میشه شاید اولش حس نشه ولی یکم بگذره به لرزه میوفته

به شرطی ک نترسی