2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 11302 بازدید | 353 پست
ممنونم عزیزم امیدوارمیه جورایی الان خیلی کمتر از قبل ناراحتم. شاید قبلا همش خودم رو مقصر میدونستم ال ...

اره 

به خودت و تواناییهات   پناه ببر نه مادر و برادر و ....

خونه بگیر، شما یک دختر مستقل ، امروزی و توانمندی

از اولش نگفتمت از این خاله و دختر خاله خوشم نمیاد پاشونو از تو زندگیت ببر برای همیشه نگفتی بهش احترا ...

مشکلم اینه این دخترخاله پسرخاله تهرانن من ساده اون اوایل هر چند وقت دعوتشون میکردم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

البته که مطمئنم همسرت به زودی برای به دست اوردنت دوباره پیشقدم میشه 

اما زندگیتون به تغییر نیاز داره 

مکان زندگی جدید 

استقلال 

دیگه هر روز خونواده شوهرت نمی تونن کلید بندازن بیان 

کاشکی اتفاقا به برادرتون میگفتید

اما همه چیزو کامل نمیگفتید که دردسر بزرگ درست نشه

ولی برادرتون هم اگر وارد کار میشد و حتی غوغا به پا میکرد حداقل دهن اون خاله های احمق شوهرتون بسته میشد که فکر نکنن بی کس و کارید

اشتباه این بوده که همون اول طوری رفتار نکزدید که اجازه دخالت و تز دادن به خودشون ندن

اتفاقا پر رو پر رو بشینید تو همون خونه و بگید که اینا که به پسرشون لکسوس دادن حالا هم یه خونه بدن بهش

شما اصلا عرصه رو خالی نکنید و سفت وایسید پای حقتون

شما حتی اگر بهترین خانواده هم داشته باشید اون خونه این که توش زندگی میکنید هم بخشی از زندگی شماست و نباید اواره بشید که

اینا خیلی خوب نقطه ضعف شما رو پیدا کردن و اهرم فشار ایجاد کردن

اتفاقا به برادرتون لگید بیاد خون به پا کنه که این فکر نکنن شما الان دیگه خانواده هم ندارید

ببخشید اگر با لحن بد گفتم واقعا عصبانی شدم

مشکلم اینه این دخترخاله پسرخاله تهرانن من ساده اون اوایل هر چند وقت دعوتشون میکردم

کلا همیشه میگفتید که بهتون تیکه میندازن و همیشه با حرفاشون اذیتتون میکردن

کلا دخترخاله ها و خاله های همسرت یسری تعریفا کردید همیشه درحال تیکه انداختن و نشون دادن این بودن که بگن شما از منطقه پایینی و همسرت خییلی برات خرج میکنه

خدایی بخاطر این آدمای حسود زندگیتون خراب نکن نزار به هدفشون برسن

ممنونم عزیزم امیدوارمیه جورایی الان خیلی کمتر از قبل ناراحتم. شاید قبلا همش خودم رو مقصر میدونستم ال ...

بعد شجاع باش برو خونه مادرت هرچی باشه هم خونته برو بزار داداشت پشتت باشه (نزار این حرفاشون و بفهمه)  بزار واسه شوهرت و خانوادت روشن بشه ک تو از زیر بته به عمل نیامدی 

دیدی ک خانواده خودشونم هیچی نبودن هیچ شعوری نداشتن پس بخاطر خانوادت شرمنده نباش   

عزیزم پروسه تو شاید چند ماه زمان ببره به نتیجه برسه 

بزار بفهمن از خونه نمیرفتی چون خودت نمیخواستی مگ ن در خونه مادرت به روت بازه    الان صلاح نیست خونه بگیری

کاشکی اتفاقا به برادرتون میگفتیداما همه چیزو کامل نمیگفتید که دردسر بزرگ درست نشهولی برادرتون هم اگر ...

وای نه 

دردسرهای جدید 

الان اونا محکومن بابت رفتار زشتشون 

نه استارتر 

باز کردن پای بقیه دیگه کنترل ماجرا از دست استارتر رها می شه 

موضع عف 

وای نه دردسرهای جدید الان اونا محکومن بابت رفتار زشتشون نه استارتر باز کردن پای بقیه دیگه کنترل ماجر ...

درست میگید 

اگه پای برادرش  باز بشه 

موضوع میفته به لج و لج بازی 

کلا همه چی به هم میریزه 

خانواده ها روشون به هم باز میشه 

دیگه هیچ کاری نمیشه کرد 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

همین موضوع شاید باعث خیر شد و برای همیشه پاشونو از زندگیتون ببرین 

زندگی زوج مرز داره فامیل شوهر اونم این خاله بی فرهنگ و دهن گشاد و پر رو که نباید وسطش باشه عزیزم 

من از قبل هر وقت درموردشون با دل مهربونت حرف میزدی اما من حسادت رو حس منفیشون نسبت به شما و زندگی با شوهرتون رو حس میکردم و این سطح از وسط زندگیتون بودن کاملا برام غیر قابل هضم بود 

اینو بدون اگر خدایی نکرده مشکل و یا دوری بین شما و همسرتون پیش بیاد خیلی خوشحال میشن پس بزن تو دهنشون و بنشون سر جاشون 

نه هم استادم دیوونه‌ست و معلوم نیست واقعا این خرفو رده باشه یا نه

اصلا چرا شکایت کنی

حالا خاله و حرفاش خیلی مهمن؟به درک که حرف زده

مهم اینه که خودت میدونی جریان چیه و همسرتم میدونه

و شرمندگیش و خجالتش الان برای همسرته به خودش بیاد به حرفاشون فکر کنه شرمنده میشه