2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم تو بارداری😭😭

205 بازدید | 14 پست

دیشب مثلا شب چله بود دعوا شدیدی با همسرم داشتم اون داد میزد منم داد میزدم عصبی شد منو پرت داد دست خودش نبود مطمئنم خیلی نگران شده بود همش میزد تو سر خودش که ولم کن و این حرفا ادم عذاب وجدانی هم هست دل درد اینا ندارم اصلا ولی از دست همسرم ناراحتم و قهر کردم اونم قهر کرده فکرمیکنم مقصر دعوا من بودم ولی بخدا دست خودم نبود ،دلم شکسته ،بغض گلومو داره خفه میکنه نمیدونم اصلا چطور شد پرتم داد ،دیشب پیش هم خوابیدیم ولی نه صحبتی نه حرفی هیچی ،الان پاشدم چایی گذاشتم گفتم بیا بخور خورد و رفت بیرون 

چیکارکنم بیاد معذرت خواهی ، درسته مقصر دعوا من بودم ولی من نمیرم چون پرتم کردم سرم داد زد ،من گناه دارم حقم نیست باید درک بشم چیکارکنم پشیمون بشه بیاد سمتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چندوقتته؟

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    

به فکر خودتون نیستین به فکر اون طفل معصوم باشین 

وقتی مقصری گل چجوری منتظری اون پا پیش بذاره

خودت بنظرم پا پیش بذار و ناراحتی ات هم بگو که انتظار داشتی درک بشی نه اینکه در این اوضاع هولت بدن

دیشب همش بیدار بودم اونم بیدار بود هی پهلو به پهلو میشد عصبم خیلی خرابه دلم درد میکنه از غصه

تو بخاطر مقصر بودن خودت معذرت بخاه دلی اشتی نکن تا اونم بخاطر هل دادنت معذرت بخاد تموم میشه

چند ماهته ؟؟ دلیل دعوا ؟؟نباید پرتت میکرد تحت هر شرایطی

امروز وارد ۶ماه شدم ،بابا دیشب شب چله بود پدرش ندارع شوهرم خیلی حمایتشون میکنه منم میگم خودمون گرفتاریم ،دیشب رفتم یه عالم وسایل کیک خریدم درست کردم براشون ،شام هم جوجه بردیم خونشون چون من نمیتونم دعوتشون کنم ،امد در یخچال میوه ها خودمونم برداشت گفتم میوه میخریدی چرا میوه در یخچالمونو میبری گفت مگه برای مامان توهم نمیبریم و این حرفا گفتم مامان من بی سرپرسته تو بابات هست و گفت تو خوشت از خانواده من نمیاد ،الان میرم بهشون میگم اقا زنم دوستون نداره بهتون یه پرتقال روایی نداره من کمک بابام میدم چون دوست دارم اون نداره و گفتم داد نزن من حاملم حوصله ندارم ،خلاصه گفتم ساکت شو الان صدا میره بیرون یهویی پرتم کرد خوردم به مبل گفت بزار همه بفهمن تو خانواده خودت سریع میوفتی جلو برای خانواده من اینجور میکنی وقتی دید خوردم به مبل خیلی جوشی شد امد جلو من زد تو سر خودش که بابا ولم کن خدا کنه بمیرم راحت بشم اینم بگم که من یکسال نشده ازدواج کردم و اسفند تازه میشه یکسال بچمم ناخواسته بوده دلم برای اون خیلی میسوزه که وقتی میخواد بیاد که هنوز ما یاد نگرفتیم بجای بحث صحبت کنیم.

امروز وارد ۶ماه شدم ،بابا دیشب شب چله بود پدرش ندارع شوهرم خیلی حمایتشون میکنه منم میگم خودمون گرفتا ...

اصلا باهاش حرف نزن بخاطر چهارتامیوه نه به بچه رحم کرده نه به خودت .. خودتو بزن به بی حالی تا دیگه از این غلطا نکنه 

شما هم ولش کن بخاطر بچت منم باردارم هر کاری می‌کنه بزار بکنه تو اصلا اهمیت نده بزار ببره باز باید بخره برای خونه دیگه 

خودش باید هزینه کنه پس تو هم عین خیالت نیاد