2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 14578 بازدید | 449 پست
نه اینکه به عروس نگیم.نه،ببین وقتی مادرهمسرشون میگن که کفویت خیلی مهمه،یعنی چی؟وقتی مشاور میگه قوی ب ...

😭درسته عزیزم

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

😂😂 باورت نمیشه یه جوری عبا میپوشن یک تار موشون مشخص نیست

وتقعا تاسف داره

واقعاااا ها

یعنی حتی اگه خودتم شعور نداری برای حفظ ظاهر و حفظ دیانت خودت هر چی از دهنت در میاد نگی.

احتمالا خیلی هم ادعای دین داری دارن؟!

اگر اینطوریه که واقعا دعا میکنم به حق تمامی ائمه جواب حرفاشون رو خیلی زود بگیرن

جواب تهمت و دل شکستنون🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اصن موندم چطوری این مادرشوهر تغییر فاز داد ن به اون که میگف تو رئیسی گوش پسرم و بپیچون نه به این ...

اونجا هم بیشتر منظورش این بوده که بگه عرضه و جنم نداری که زندگی و همسرت رو جمع کنی. 

به خدا کنترلم رو از دست دادم انقدر داد زادم شوهرم ماست نگاه میکرد بی غیرت

بخدا اگر با یک طلا خام بشی اشتی کنی هیچی. راستش من گل گاو زبون خوردم اونقدر جوش زدم برات دعا میکنم بحق اقاامام رضا بحق چادر خانم زهرا این شب عیدی خدا نشونشون بده😭😘

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

من گولش زدم اخه وگرنه که شوهرم خیلی معصوم و پاک بوده😑با دوست دختر قبلیش سفر رفته مشخص نیست چه غلطها ...

ایشون ‌‌کلا بقول دوستمون یادم اورد تو پارکینگ باستاره هم ماست تشریف داشتند

هیچ همش‌میپرسه حالت خوبه. ببخشید. اروم باش و از این حرفا

خدایی مقصر این ماجرا شوهرت نیست اون خاله از خدا بی خبرشه. وضعیت شما و همسرت هردو الان ناراحت کننده اس خدا ازشون نگذره که اینجور زندگی دونفر خراب میکنن و آرامشش میگیرن

من گولش زدم اخه وگرنه که شوهرم خیلی معصوم و پاک بوده😑با دوست دختر قبلیش سفر رفته مشخص نیست چه غلطها ...

عزیزم تهمتاش از روی حرص بوده،چیزی که یادمه همیشه خالش و یا دختر خاله هاش با حرفاشون اذیتت میکردن اینا این حرصا رو از شما خیلی وقته داشتن الانم خودشون خالی کردن.

خاله اینقدر مهم نیست که حرفای مفتش مهم باشه توروخدا اصلا برات مهم نباشه، مهم اینه شوهرت میدونه جریان چیه هروقتم حرفاشون یادش بیاد شرمنده میشه، 

خاله فکر نکرده که از روی منطق بخواد تهمت بزنه فقط خواسته حال شما رو بگیره و زندگیتون خراب کنه که الان فعلا یه فاصله انداخته بینتون

میدونم خیلی سخته و همه ما بیرون گود نشستیم و میگیم لنگش کن ولی این زندگی اگه یک راه نجات در طولانی‌مدت داشته باشه همینه که شما الان در سکوت کامل بری،حتی خبر ندی واسه آخر هفته. وگرنه الان اگه باهاش بری سر میز مذاکره و حتی بگه پشیمونه و…فوقش دو سال دیگه باز همین آش و همین کاسه‌س.

همسر شما خیلی دچار اعتمادبنفس کاذب هست که لطف کرده اومده با کسی که در حدش نبوده ازدواج کرده بنابراین الان حق داره هر طور که می‌خواد بتازونه. گیریم هم که در سطح ایشون نبودین(که اشتباهه) روز اول که نه دروغ گفتی نه وضعیت رو جور دیگه جلوه دادی نه بقول خاله جان گذاشتیش توی عمل انجام شده برای ازدواج(گرچه الان دوره زمونه‌ای نیست که پسری با همچین اهرم فشاری ازدواج کنه)، دیگه اینهمه طاقچه‌بالا گذاشتن و به رخ کشیدن چیه!

من اگه جای شما باشم خونه مادرم هم نمیرم چون اونجا هم آرامش نداری و تحت فشارهایی قرار می‌گیری که ممکنه باعث شن تصمیم اشتباه توی زندگیت بگیری.

روزهای خیلی سختی رو توی زندگیت میگذرونی عزیزم اما تخصص و سلامتت دوتا گنجی هستن که باعث میشن هر وضعیتی رو تحمل نکنی.

خیلیا میگن برو آدمش کن و یا حتی به جدایی فکر کن ولی خواهش میکنم بشین قشنگ فکر کن این عکس العمل تا رو همه تو دعوا و حال بدی داریم الان ناراحتی با ناراحتی و لجبازی تصمیم نگیر.

شما زندگی خوب داشتی همسرت همه جوره خوب بود الان یکی دوماهه که مشکل افتاده بینتون ، زندگیتون ارزش نگه داری داره

ادم ها ناخوداگاه تحت تاثیر ادمای دور و برسون قرار میگیرن این ب خوب یا بد بودنشون ربط نداره .چقد بد ک همسرت میره خونه خاله ش چون احتمالا شخصیتی داره ک طی این یک هفته خاله ش کلا تغییرش میده و تصمیمات این مدت اینده تحت تاثیر خاله قرار میگیره

همسرت اگه یه زمانی صحبت کردید بگو که من پشتوانه دارم و بی جا مکان نیستم ولی برای زندگیمون ارزش قائل بودم الان تو همه چیز میزاری کف دست خانوادت و ازشون خونه و ماشین گرفتی اینجور باهامون رفتار کردن و به من توهین کردن منم میتونم برم همه چیز به خانوادم بگم ولی نخواستم بهت توهین بشه و کارمون به جدایی برسه ،بگو اگه برای زندگیمون ارزش قائلی و دوستداری حفظ بشه بیا از این به بعد حرفامون بهم بزنیم و حرفی بیرون از خونه نبریم و خودمون تلاش کنیم دوتایی خونه و ماشین بخریم.

الان زمان اینه با صحبت منطقی باهمسرت ذهنش آروم کنی و دوتایی تلاش کنید خونه بخرید ماشین بخرید اینجوری خانوادش هم دیگه براش تصمیم نمیگیرن و از زیر دست مادرش میاد بیرون 

با لجبازی و رفتن و قهر چیزی تغییر نمیکنه همین الانم همسرت نگران شده دلش نمیخواد بری مرحله بعدی صحبت کردن باهاشه