2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 14356 بازدید | 446 پست

همسرت چکار کرده؟بهم نریختن مجدد؟من این مدت اصلا نمیدونستم مدام میومدم چکت میکردم ولی میدیدم تاپیک نزدی

تااینکه دیدی توی تاپیک قبلی حرف زدی

همه رو خوندم دیروز 

خیلی نگرانت شدم

از حرف مادر همسرت عصبی شدم(ادمی که خودش رو ادم مدبری میدونه چرا نتونسته جلوی تلخی زبونش رو بگیره مگه اون محیط وخانواده دست شما بوده که با طعنه حرف زده)

کاش زودتر اوضاع بهبود پیدا کنه

ولیییی دوست خوبم یه چیز بهت بگم

این روزا میگذرن درست میشه همه چیز

ولی من جای شما بودم سعی میکردم پس اندازمو بیشتر کنم زندگی مستقل تری رو بسازم

شاید ارزوی خیلیا باشه که خانواده همسرشون نقش ساپرتیو داشته باشندولی از ساید دیگه هم باعث ازاره

انشالله زندگیت اوکی میشه عزیزم منم مث شما افسردگی دارم ولی دستش بگیر مهارش کن واسه حال خوب خودتو همسرت تلاش کن

ویه چیز دیگه اینکه هر کلاس وکارگاه توسعه فردی درجهت سلف لاو رو شرکت کن بزار هرانچه که بصورت منفی درت نهادینه شده ار بین بره.اینکه بدنت رو دوست نداری اینکه از……لذت نمیبری

بهت قول میدم همه چیز درست میشه 

همه چیز

صبح میشه این شب

باز میشه این در

دیگ یکم باید صبوری کنه تا اوضاع بهتر شه سعی کن ارومش کنی بهش روحیه بدی تا بگذره الان چون این مدتم ...

به خدا دارم یه کارایی میکنم که قبلا تو خوابم نمیدیدم. دیشب تا ساعت دو شب داشتم تمرین رقص میکردم چون میدونم دوست داره یکم یاد بگیرم. یا با بی حوصلگی جوابم رو میده همش پرانرژی باهاش حرف میزنم درحالی که خودم از درون خالی خالیم. دیروز نهار درست کردم بردم هات چاکلت درست کردم بردم بیمارستان براشون بعد دوباره رفتم اش خریدم براش شام دو ساعت و نیم جلو بیمارستان بودم اتاق عمل بود اتاق عملش تموم شه بیاد اش بخوره. ولی سخته

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرت چکار کرده؟بهم نریختن مجدد؟من این مدت اصلا نمیدونستم مدام میومدم چکت میکردم ولی میدیدم تاپیک نز ...

خیلی ممنونم عزیزم. 

من خیلی عمیق از دست مادرشوهرم ناراحت شدم جوری که خیلی از خوبیاش دیگه به چشمم نمیاد. دلم شکسته.

عزیزم کلاس تتسعه فردی میشناسین معرفی کنید بهم واقعا نیاز دارم

به خدا دارم یه کارایی میکنم که قبلا تو خوابم نمیدیدم. دیشب تا ساعت دو شب داشتم تمرین رقص میکردم چون ...

آخی عزیزم اشکال ندارع  میدونم خودتم میدونی ولی شاید یاد آوریش آرومت کنه یادته همیشه میگفتی من ناراحتم شوهرم همش سعی میکنه من و خوشحال کنه بخندونه روحیم بهم میریزه میبرم بیرون همش سعی میکنه من حالم خوب باشه

حالا گذر زمان باعث شده شما برای اون فداکاری کنید  زندگی مشترک همیته دیگ باید تو غم و شادی،کنار هم باشید 

و مطمئن باش شوهرتم قدر میدونه حتی اگ الان نتونه به زبون بیاره  فقط سعی کن همه این کارایی ک میکنی حال خودتم در کنارش خوب کنی هر وقت ناراحت میشی به این فک کن اوضاع میتونسته خیلی بدتر باشههه   همه اینا میگذره  

به خدا دارم یه کارایی میکنم که قبلا تو خوابم نمیدیدم. دیشب تا ساعت دو شب داشتم تمرین رقص میکردم چون ...

به نظرم خیلی دیگه افراطیش نکنین اگر اینکارهارو قبلا زیاد انجام نمیدادین که احساس ترحم بهشون دست نده که چون حال روحی خوبی نداشت یه مدت اینکارارو میکنین‌. سعی کنین از لحاظ روحی خودتون رو تقویت کنین و سطح انرژی جسمی و روحیتون بره بالا. و اینکه انرژی خونه رو هم بالا نگه دارین این خیلی موثره کارهایی مثل روشن کردن شمع و عود و اسپند و یا گذاشتن سنگ نمک داخل خونه. از ته دل امیدوارم هرچه زودتر حال خوب و آرامش به زندگیتون برگرده(:

اهوانه جان

انقدررر زیاده از حد به شوهرت محبت نکن

مصنوعیه و اینکه کم میاری به مرور زمان

خودت باش

یکمی مهریون تر

انقدر قداکاری نکن لطفا

جرا میانه رو نیستی؟

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
اهوانه جانانقدررر زیاده از حد به شوهرت محبت نکنمصنوعیه و اینکه کم میاری به مرور زمانخودت باشیکمی مهر ...

بجاش حال دل خودتو خوب کن

خودت انرژی نیاز داری

به خودت حال بده

اینجوری یوقتی شوهرت کم بیاره تو میتونی بهش روحیه بدی

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

سلام

عزیزم خودتو نباز به همسرت بگو خب ما از قبل میدونستیم و انتظار همچین رفتاری ازشون داشتیم

اونا اون روزا که به نحو احسن کارتو انجام میدادی چوب لاچرخت میکردن وای به الان 🤷‍♀️

اما کینه و تنش اونام ب این خاطر ک یه مدت استراحت بودی حالا نمیگن مجبور بودی فقط استراحتو میبینن بگو باید قوی باشی چیزی رو از دست نداده

اگه بازم تا روتیشن بعدی همین اوضاع بود بفکر انتقالی باشین چیزی ک چاره داره غصه نداره !!!!

اصن بدترین بیمارستان و شهر جاش مهم نیس عملکرد مهم بیمار دیدن مهم کار کردن مهم یادش بنداز که خیلی ها از جاهای محروم سرشناس شدن و ارتقا پیدا کردن👍

و بگو واسه تو نه واسه همه رزیدنتا ازین بدترم پیش اومده باید صبور باشی تو تله شون نیفتی بگو میخوان باز عصبیت کنن کلا انصراف بدی تو باید قوی باشی نزاری ب هدفشون برسن

راجب خودتم عزیزم همینکه خونه مرتب باشه غذا اماده باشه و روی باز داشته باشی کافیه رقص و .. خیلی واجب نیس 

به جای رقص میتونین ۱۵ دقیقه پیاده روی کنین جفتتون حالتون بهتر میشه

خیلی ممنونم عزیزم. من خیلی عمیق از دست مادرشوهرم ناراحت شدم جوری که خیلی از خوبیاش دیگه به چشمم نمیا ...

عزیزم ناراحتیت رو کاملا حق داری

اما کینه به دل نگیر ببین هرچی باشه اسمش روش مادرشوهر 

اون با توجه ب خصوصیاتی ک از خواهرا و فامیلاشون گفتی کلا یجوری خودشون رو برتر ازبقیه میبینن 

امابه یادت بیار همین همسری ک داری و دوسش داری و برای حال خوبش داری از خودت میگذری پسر همین زن تربیت همین زن

کلا من دارم میبینم خوبیاش خیلییی بیشتر از این هست ک بدیش به چشم بیاد 

یادته کنگره قبلی واست لوپ گرفتن درحالی ک میتونستن اصلا بروی خودشون نیارن

یه حرفی زده ازرو حرصش زده شما کو تا دوباره ببینیش  خ هم مراوده ندارین باهم تازه همسرتم سوقش به سمت شماست و ازشما حمایت میکنه  زیاد حساس نباش چون خودت با اورتینکینگ اذیت میشی بخودت رو درگیر مسائل این چنینی نکن 

چه سیستمیه😑

شما همش بهش اعتماد به نفس بده و بهش روحیه بده که اون حرفا و کارهاشون ضعیفش نکنه و قدرتش نگیره هرچند واقعا اذیت کننده اس حرفا و رفتاراشون ولی حالا که انتقالی نگرفتید باید یجوری اعتماد به نفس و روحیه خودش نگه داره تا زمانی که شرایط بهتر بشه🫠

عزیزم😢❤️

به خودت هم برس،مطمئنا انرژی شما به همسرتون منتقل میشه یعنی حتی اگه تظاهر کنی و سعی کنی بازم اون متوجه میشه برای همین روحیه ات ببر بالا واقعی واقعی باشه🌷

ان شاالله درست میشه💖