2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 12165 بازدید | 392 پست

این رفتارایی که الان داره باهمسرت میشه اصلا دور ازانتظار نبود 

مادامی که بااون افراد برخورد داره این اذیتا هم ادامه دارن

همسرشما چاره ای جز تحمل نداره 

همینکه شما درحد توانت محیط خونه رو براش آروم نگهداشتی کافیه

بابقیه ی چالشاش باید خودش کناربیاد 

وقتایی که از درِ دردودل واردمیشه میتونی به حرفاش گوش کنی و بهش دلگرمی بدی شاید اون لحظه به کسی احتیاج داره که حرفاشو بشنوه و یکم تخلیه بشه

البته میدونم تحقیرایی که تو محیط کاری اتفاق میفته چقد اسیب زننده و دلسرد کنندست

ولی باید یکم خودش رو قوی تر کنه

این قانون زندگیه اگه جسمت ضعیف باشه باختی 

اگه روحتم ضعیف باشه میبازی

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
به خدا دارم یه کارایی میکنم که قبلا تو خوابم نمیدیدم. دیشب تا ساعت دو شب داشتم تمرین رقص میکردم چون ...

عزیزم مشخصه که بسیاااررر قوی هستین و همسرتون رو دوست دارین که حداقل تلاش میکنید که خالش بهتر بشه

یکم زمان بگذره و حالشون تثبیت بشه اوضاع خوب میشه

شما همینطور قوی ادامه بدید مطمئن باشید که با کمک خدا هم کار همسرتون درست میشه هم خودتون هم خوب میشید

یکمی تحمل کنید شرایط استیبل میشه

سعی کنید به همسرتون اعتماد به نفس بدید،بهش بگید که شاید جراحی رو بهشون ندن اما مطمئناََ ایشون تواناییش رو دارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم مشخصه که بسیاااررر قوی هستین و همسرتون رو دوست دارین که حداقل تلاش میکنید که خالش بهتر بشهیکم ...

خیلی ممنونم عزیزم. نمیشه قوی موند خیلی وقتا. خیلی مودم بالا و پایین میشه. الان انقدر حالم بده انقدر حالم بده. که منتظرم شوهرم بره حموم گریه کنم یا خودم برم گریه کنم. احساس میکنم هیچی دیگه درست نمیشه

عزیزم من که دارم از بیرون مشکلاتت میشنوم خیلی مشکل حادی نیست ولی چون الان خیلی اسیب پذیرید و استانه تحملتون پایین اومده خیلی بهتون فشار اومده

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁
این رفتارایی که الان داره باهمسرت میشه اصلا دور ازانتظار نبود مادامی که بااون افراد برخورد داره این ...

خیلی قکی بودن سخته

و اینکه رابطم با شوهرم خیلی سرد شده. یعنی حرف میزنه ولی اون صمیمیت قبله نیست انگار یه دیواری بینمون هست

چه سیستمیه😑شما همش بهش اعتماد به نفس بده و بهش روحیه بده که اون حرفا و کارهاشون ضعیفش نکنه و قدرتش ...

انتقالی رو نمیخواد بگیره احساس مسکنم به غرورش برمیخوره انتقالی بگیره همش میگه این چند سال تحمل کردم الان که وقتشه عملهای خفن ببینم

انشاءالله با صبر و حوصله همه چیز درست میشه

مشکل خودمم نمیتونم ثبات داشته باشم مودم خیلی بالا و پایین میشه.

الان انقدر افسرده و پایینم فقط منتظرم یه فرصتی بشه گریه کنم و شوهرم متوجه نشه. 

اره دقیقا هردومون خیلی ضعیف شدیم

برای ارامش هردوتون لازم نیست که الان خیلی فداکاری کنی

مستمر اما کم بهش محبت کن البته من دقیق از شرایط زندگیت خبر ندارم 

هر موقع اومد خونه یه فضای اروم براش مهیا کن و یه ماساژش بده 

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁