2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

13658 بازدید | 429 پست

خواهشا اگر میخواین بگین تاپیک دروغه کامنت نذارین. من این تاپیک رو برای کسایی که در جریان تاپیک‌هام هستن میذارم.

شوهرم دانشجو یکی از تخصص‌های جراحی داره جزو شاگردهای اول هم هست و همیشه بالاترین نمرات رو میگیره، بعد یکسری از اساتید بنا به دلایلی ازش خوششون نمیاد و منتظر بهونه بودن شوهرم دو ماه پیش یکی از ازمونهاشو مسوفته و از اون به بعد جراحی دستش ندادن انجام بده. بعدش شوهرم دچار یه مشکل روحی شد به خاطر فشار ناشی از این اتفاق الان حالش خوبه و برگشته سرکار. امروز رفته بود به یکی از اساتیدش سلام کرده جواب داده سلام و زهرمار جلو پرستارها و مریضها بعدم که رفتن اتاق عمل میگه عملی که دوسال پیش بهم اعتماد کردن و دستم دادن امروز نداده دستم گفته مگه میتونی انجامش بدی. کل اعتماد به نفسش رو خورد کرده بودن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزمناراحت شدماونوقت اونجا یه جایی رو نداره اون اتند رو بنشونه سرجاش باهاش برخورد کنه؟این همه ...

نه متاسفانه. بعد قسمت جالب اینجاست اتند های جوونتر باهاش اینطورن اتند قدیمیا بهترن باهاش. حالا از اول دی روتیشنش عوض میشه امیدوارم شرایطش راحتتر بشه. تا زمانی که بهش جراحی ندن تحت فشار میمونه

دیگ یکم باید صبوری کنه تا اوضاع بهتر شه 

سعی کن ارومش کنی بهش روحیه بدی تا بگذره    الان چون این مدتم نرفته باهاش بدتر شدن  ایشالا به مرور زمان بهتر بشه

شما سعی کن این مدت تا جایی ک میشه ارومش کنی باهاش اوکی باشی ک هر اتفاق و ناراحتی افتاد بهت بگه  تنش تو رابطتون اصلا نزار وارد بشه تا این دورانم بگذره

درددل میکنم با دوستام

عزیزم در همچین مواقعی دلگرمی همسرت باش

با مشورت گرفتن از چندتا افراد متخصص ، مشکل رو حل کنید

توکلت ب خدا باشه انشاالله درست میشه 

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه