2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 20362 بازدید | 579 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه اونم داره تلاشش رو میکنه مثل قبل با جزئیات حرف میزنه ولی انگار اون صمیمیته نیست هم از سمت اون هم ...

چی باعث میشه که فک کنی صمیمیت نیست؟ یا چه تغییری نسبت به قبل این حس و بهت میده؟

چی باعث میشه که فک کنی صمیمیت نیست؟ یا چه تغییری نسبت به قبل این حس و بهت میده؟

مشخصه احساساتش مثل قبل نیست یعنی بغلم میکنه ولی انگار فقط میخواد بغل کرده باشه اون احساسه رو نداره یا کلا حرف میزنه انگار فقط تلاش میکنه مثل قبل بشیم نه اینکه واقعا بخواد حرف بزنه

مشخصه احساساتش مثل قبل نیست یعنی بغلم میکنه ولی انگار فقط میخواد بغل کرده باشه اون احساسه رو نداره ی ...

شما تو یه برهه همش تنش داشتید کلی فشار بیمارستانی که به روح و روان شوهرت از اون طرف تنشایی ک بین خودتون بود .....    جفتتون شکننده و ضعیف شدین از لحاظ روحی ولی علاقتون همچنان پا برجاست  همینکه ایشون از یه محیط که اعصابش و بهم ریختن میاد بغلت میکنه باهات حرف میزنه تلاش میکنه رابطتون خوب باشه یعنی چقدر دوست داره و واسش مهمی با توجه به چیزایی ک از شوهرتم گفتی ادم تظاهر نیست یعنی دلش باشه یه کاری میکنه نباشه نمیکنه 

این حسی ام ک الان شما داری بخاطر اینه ک شوهرت یکم دپرس و افسرده شده و ربطی به شما نداره شما باید کنارش باشی تا اوکی بشه و همچنین خودتم باید جدا از شوهرت حال خودت و خوب کنی  همش منفی و غم نداشته باشی 

شرایط الان هرچی هست خیلی نسبت به یه ماه پیشت فرق میکنه پس انقدر خودتو و اذیت نکن سعی کن شاد باشی 

شادی تو به شوهرت منتقل میشه

مشخصه احساساتش مثل قبل نیست یعنی بغلم میکنه ولی انگار فقط میخواد بغل کرده باشه اون احساسه رو نداره ی ...

عزیزجان میدونی بخاطر قرص هاشونه خوب میشن مجدد. شما خودتو خوشحال نگه دار.واقعی ها. مصنوعی نه. 

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

سلام استارتر و دوستان عزیز.عزیزم اول از همه به خاطر جوانی ت و سلامتیت و خیلی چیزهایی که داری ولی نسبت بهشون کم توجهی خدا رو شکر کن .اگر یه سری کمبودها در گذشته ات داشتی ولی در عوضش خدا بهت نعمت سلامتی زیبایی هوش زیاد و خانواده جمع و جور داده.عزیزم تو قوی هستی ولی خودت خبر نداری.بدون بهانه شوهرت رو لبریز از محبت کلامی خودت کن.عادت کن به محبت کلامی.ماشینت مبارکت باشه.انشالله زندگیت پر از لحظه های شاد باشه.قدر جوانی و زیباییت رو بدون

بنظر من بخاطر این بحرانیه که پشت سر گذاشتین، خودتون هم گفتین مث قبل نیستین با همسرتون، هردوتون سعی میکنین حرف بزنین ولی مواظبین که همو ناراحت نکنین، همش بخاطر اینه که این همه اتفاق عجیب و غریب پشت سر گذاشتین

پس نگران نباش چون واقعا عادیه این حالت، ازش عبور میکنین

درمورد توسعه فردی سوال پرسیدی، داشتم آخرین پادکست مبل قرمز رو گوش میکردم که اتفاقا موضوع بحثشون این بود که" چرا حال ما خوب نیست" 

حتماااا بهت پیشنهاد میکنم گوش کنی این قسمتو، یکم تو نسبت احوالی که الان داری آگاه میکنه، توی وقت های مردت گوش کن، مثلا دلری میری سر کار یا برمیگردی یا...

اگر دوس داشتی و بهت کمک کرد قسمت های دیگش رو با توجه به نیازت گوش کن.

من از castbox گوش میکنم.

خودت باش! بقیه قبلا رزرو شده‌اند...

عزیزم چرا  همش گریه میکنی؟

به خاطر عوض شدن شرایط زندگی تون ؟

میگذره بخدا میگذره 

عزیزم همسرت به خاطر شرایطی که تو محل کارش 

براش ایجاد شده حالش خوب نیست 

هر کاری هم کنی تو وجودش 

مردونگی و غرورش رو لگد شده میبینه 

حقم داره باهاش خیلی بد رفتار کردن 

منم تجربه داشتم 

همسرمو تو محل کارش اذیت میکردن .مثل مرده متحرک شده بود همش میخوابید .اعصاب نداشت اصلا با منم معاشرت نمیکرد

ولی  من سعی می‌کردم  سر به سرش نذارم سختم بود ۶ماه تحمل کردم 

بالاخره تموم شد اون روزا

اگه میشه بهش بگو هر جور شده 

با ببخشید خر کردن و معذرت خواهی 

یا چمیدونم دَمِ استاداشو ببینه 

بالاخره اونام میخوان بگن کی بالاتره 

میخوان کاری کنن زیر دستاشون ازشون حساب ببره 

همسر شمام به خاطر آینده 

هر جوری شده این یک سالو 

کاری کنه که به خوبی بگذره .نباید اسم خودشو .بندازه سر زبونا 

درست یا غلط بدبختی کشور ما 

.آدمای سالم رو نمی‌ذارن درست کارشونو کنن 

دوره‌ی آدمای پاچه خواره 

بازم ببخش باید با پاچه خواری

یه جوری 

این مدتو پشت سر بگذاره 

ببخش اینو میگم نباید کله شقی کنه 

این چند وقتم میگذره اونوقت شوهرت 

میتونه هر کاری دلش خواست انجام بده 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز
عزیزم چرا همش گریه میکنی؟ به خاطر عوض شدن شرایط زندگی تون ؟میگذره بخدا میگذره عزیزم همسرت به خاطر ش ...

نه نمیدونم کلا حالم خوب نیست.

الان مثلا نسبتا خوبم، بعد یهو مودم میوفته. مثلا چیزی که دیروز حالم رو گرفت این بود که یه اقایی رو دیدم که خیلی محترم بود قبلا خیلی وقت پیشها مثلا ۶ سال پیش بهم ابراز علاقه کرده بود خیلی هم مسر بود و من رد کردم چون شرایطش اون موقع خوب نبود کلا هم دوستش نداشتم بعد ازدواج کرد طلاقم گرفت بعد مدام میبینمش میگم الان تو ذهن خودش میگه این با من ازدواج نکرد الان ببین چه بلایی سرش اومده و این جور چیزها.

نه نمیدونم کلا حالم خوب نیست.الان مثلا نسبتا خوبم، بعد یهو مودم میوفته. مثلا چیزی که دیروز حالم رو گ ...

عزیزم این چه فکریه ؟

تو رو خدا فکر الکی نکن خودتو سرگرم کن 

آهنگ شاد  بذار برقص 

حتی آهنگ غمگین هم گوش نکن 

مگه هر کی از ادم خاستگاری کرد 

باید جواب مثبت بگیره 

من پسر عمه ام خاستگاری کرد ازم 

جواب رد دادم 

ازدواج کرد معتاد شد 

من مقصرم ؟

من به یه چیز رسیدم  اینه که هر چقدر منفی فکر کنی  اتفاقای منفی هم واسه آدم میفته 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز